Yamaha Ybr125 satılacak motor değil...

Hiç duymadım böyle bir olayı bence tek ybr deil sans olabilirmi biraz motor eger motoruna su yada aksamına su deymemişşse durmaz ama deymiş diyorsun ha suanda motor calısıyormu bi elektrik aksamını fln eve gelince kuruttunmu eger bu olaylar yoksa hakketen hakkını veriyor ama bence bi Honda Fln gecerdi ama kanaatimce Cinliler cok zor gecerdi Satma arkadas motorunu satma

motoru geldiğim gibi bıraktım kendi başına 5 dakika çalıştı sonra kapattım kontağı eve geçtim sabah bakacam işe giderken çalışıp çalışmadığına

ah ah şu ybrden banada lazım motor yağmurda gitmiyor resmen tam istop ederken jikle yi açıp sonra tekrbr kapatıym

Ben tüm kış yağmur çamur kullandım çok şaşılacak bir durum değil :)
4-5 cm karın içinde yürüttüm bilimum adam boyu belediye çukurlar dolu yağmuru vs vs

150 zcm ile sağanak yağmur altında s virajları yatarak alırdım.

hey yavrum hey..

bin yüz elli tlye gıttı...

F54

len sedat ybr satılırmı -10 derece de tek marşla bastım gittim :cat:
kar kış demedim gezdim :)

ooo eskilerden kimler kaldı diyodum ben de :mrgreen:
ybr gibi eşşek motor mu var ya. hem güçsüz hem çok sağlam, ne akar ne kokar :queen:
ben de bi anımı kısaca paylaşayım:
2009 varken, 4 saat sürdüm yoğun sağanak altında, hem de tam gaz. üstelik yanımdan geçen arabalar de beni yıkadı durdu... makine havadaki aşırı nemden ve dik rampalardan dolayı soğuyamayıp hafif hararet yapar gibi oldu biraz dinlendirdik düzeldi. sonra devam tabi... :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Blsi olmaz gayet normal ıslanmayı sevmem şahsen hatta nefret ederim mümkünse yola çıkmam eski hyom la baya sağanak yağmurda kullanmıstım zor çok zor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar