Valla bu Cumartesi Alanya'dan,Antalya'ya ehliyet yükseltme sınavına gideceğim ve YBR uzun yolda kesilmeden 100-120 Km arası süratle,105 kilonun altında nasıl gider ve nasıl 125 süratin üzerine çıkar tüm YBR'cilere ve motosiklet.net ahalisine göstermek için arkadaştan yalvar yakar Sony Handycam aldım.Şimdi onu nasıl motora monte ederim onun derdindeyim.Allah'tan bi mani olmazsa hafta sonu youtube'ye yükleyip gösterecem herkese.Haydi bree YBR....
sabit 100 km/h gidebilir ama uzun yolculukda devamlı yapamaz.
Valla bu Cumartesi Alanya'dan,Antalya'ya ehliyet yükseltme sınavına gideceğim ve YBR uzun yolda kesilmeden 100-120 Km arası süratle,105 kilonun altında nasıl gider ve nasıl 125 süratin üzerine çıkar tüm YBR'cilere ve motosiklet.net ahalisine göstermek için arkadaştan yalvar yakar Sony Handycam aldım.Şimdi onu nasıl motora monte ederim onun derdindeyim.Allah'tan bi mani olmazsa hafta sonu youtube'ye yükleyip gösterecem herkese.Haydi bree YBR....
kimsenin senden böyle bir talebi olmadı. enerjini daha faydalı şeylere harcayabilirsin. hem hayatını riske atmamış olursun. diyorsun da,zaten o yolu 70-80'le gidersen hem bitmez hemde yolda otobüs kamyon ezer Allah muhafaza.Otobüsle gitmekten daha ucuza geldiği için ve kafama göre takılabileceğim için gidiyorum zaten motorla.Alanya-Antalya arasını bilenler bilir.Gidiş-geliş çift şerit ve çok akıcı bir yoldur.Eee ayda yılda bi uzun yol(uzun yol dediğim 300-350 Km) yapma şansımız çıkmış benim düldüllen onuda mundar etmek olur mu hiç? :cherry:
Ewet yol cok az egimli ama rüzgar cok yani rampa olsa dahi fazla kar etmiyoryol sanki hafif rampa aşağı gibi
Bence denemeden konuşma...Ben çok kez denedim.....Gidiyor...sonix´
sabit 100 km/h gidebilir ama uzun yolculukda devamlı yapamaz.