Yamaha YBR125 ESD / YS125 sahiplerinin kafayı yemiş olması hakkında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar, bu iki modelin çok az kilometreli ve en yeni modellerine göre sıralama yapıyorum.Aman allahımm.
120 ler 130 lar 140.000 ler havada ucuşuyor.

Yaptığım incelemeler sonucunda motorlarına en abuk sabuk fiyat çeken gurubun bunlar olduğunu net söylebilirim.Kafayı yemişiniz olm siz.

Gider 110.000 TL yeni sıfır 2024 model CB125F alırım lan..Deli ya bunlar.

Motosikleti
cbf 150
olum Burak sen niye bu motorlara bakıyorsunki onu anlamadım? o fiyatlara honda monkeyde var en azından tipi güzel klasik motor.

olum Burak sen niye bu motorlara bakıyorsunki onu anlamadım? o fiyatlara honda monkeyde var en azından tipi güzel klasik motor.
ya ben hiç YBR/YS bakar mıyım ya? Tanımadın mı olm beni.

Şirkette bir cocuk motor ehliyeti almış, vitesli kullanmak istiyor bana bunları soyluyor. Dedim manyak mısın bunlar kafayı tamamen yemiş.

Çok guzel monkey örneği vermişin tebrik ederim vallahi. Ben o fiyatlara monkey alınabileceğini hiç sanmıyordum. monkey gibi motor 20(yirmi) km de 139.00 demişler.Net alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta şu an alsammı diye düşünüyorum o derece etkilendim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Var benim 2 arkadaşımda, çok güzel motor monkey. Msx’te var. Msx’e göre sesi baya güzel hatta. İnanılmaz dikkat çekiyor bi de. En azından tarz. Kurye zannetmezler.

Motosikleti
cbf 150
senin bu honda monkey fantezin nerden geliyo boyle her yere bi monkey yaziyon 😂
Monkey donkey bu motorlara bugün verirsin 140 bin ama 10 sene sonra gene aynı değerde satarsın onun bir alıcı kitlesi var. Restorana bile alırsın süs olur. Al ybryi koy restorana dükkana :) istersen

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Monkey donkey bu motorlara bugün verirsin 140 bin ama 10 sene sonra gene aynı değerde satarsın onun bir alıcı kitlesi var. Restorana bile alırsın süs olur. Al ybryi koy restorana dükkana :) istersen
sat hayabusayı, gel ikimizde monkey alıp beraber afganistana gidelim

Motosikleti
cbf 150
Esenyurt demek istedin sanırım Afganistan esenyurta geldi çünkü.

Ben yurtdışı turlarını Vespa ile yapıyorum. çok rahat oluyor bakımı rahat az yakıyor eşyaları rahat saklıyorsun götünde önünde çanta yeri var herşey var açıkcası. Maymunla o rahatlığı elde edemem ama maymununda selesi çok rahat. Ben 800km kullnaıdm bu arada vespadan önce almıştım. Sattım çünkü benimkisi motor sorunlu versiyonuydu şimdi 60yıl serisi gelicek o alınabilir fiyatı bu seviyelerde olursa. ama gene afganistana gitmem :) ben yüzünü batıya götünü doğua dönmüş bir adamım :)

hayatın palavra kamyoncu :d

Bir tek hayabusan olduğuna inanıyorum çunku o motor hakkında çok bilgilisin..

F54

ybr efsanedir piyasada ki ucuz ve dandik çin malları göre pahalı durabilir
SAĞLAMLIĞINI kullanmayan bilmez

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
YBR bu konuda yalnız değil. CBF150 200 bin üzerinde fiyatlara satışa koyulabiliyor. Yeni teknoloji sıfır motor almak varken bunlara bakmamak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar