Yamaha ybr ön far duy sorunu

HERKEZE MERHABA YAMAHA YBR DE BİR HAFTADA 3 SEFER DUY DEĞİŞTİRDİM DEĞİŞTİRME SEBEBİM İSE DUYUN ERİMESİ BU SORUN HAKKINDA NE YAPABİLİRİM

Bi yerde özelliklede duyun olduğu kısımlarda kısa devre olması muhtemel. Mutlaka elektrikçiye götür. Yangına sebebiyet vermeden gitmeniz sizin faydanıza. Güvenli sürüşler.

Kardeş bende xenon aldım ama evde 10 dk taktım plastik borunun içine koydum ( değmedi ) plastiğe ve 10 dk içinde kabarttı hem kablo kısmı eridi tırtıklı hortum gibi kısım yarın geri götürcem nalet olası şeyi insanları soyuyolar resmen

Kardeş bende xenon aldım ama evde 10 dk taktım plastik borunun içine koydum ( değmedi ) plastiğe ve 10 dk içinde kabarttı hem kablo kısmı eridi tırtıklı hortum gibi kısım yarın geri götürcem nalet olası şeyi insanları soyuyolar resmen
kaptan benmki holejen ampulde eriyor ama

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

Bi yerde özelliklede duyun olduğu kısımlarda kısa devre olması muhtemel. Mutlaka elektrikçiye götür. Yangına sebebiyet vermeden gitmeniz sizin faydanıza. Güvenli sürüşler.
ORJİNAL AMPULDE ERİYOR HELOJEN AMPULDE ERİYOR NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM

Fazla wat ampulmu takiyon nabiyon yada elektrik fazla gidiyo belki bilemicem ne desem yalan olur

yok orjinal ampul takıyorum ama piyasada orjinal duy bulamıyorum yan sanayi takıyorum duyu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar