sendebı alemsın valla denızcımuzaffer kardes
rumuzunda Dylan Yazıyor, eğer sana uygun diye düşünüyor isen gözünü kapa ve ALÜzerine yoktur! YBR vs. gibi sorularının çok üzerinde cevap verecektir sana. Ama şu Kozyatağındamı, bağdat caddesindemi ne bir tane satılık 2. el var, onu alma sakın
![]()
beyler bu ıkı motor arasında kaldım bana bı yardımcı olursanız sevınırım bıde kymconun yokusları cıkamadıgını duydum bole bıse varmı lutfen yardımcı olun cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler:rendeer:
beyler benı unuttunuzmu yorumlarınızı beklıyorum
beyler benı unuttunuzmu yorumlarınızı beklıyorum
kardes bence ybr..neden dersen ybr 125 ler grubunun ıcınde en konforlu we tıtresımsız olanıdır buna emın ol..ayrıca y.parca olarak orjınalden zıyade yan
sanayısıde bol we ucuz..heryerde bulman mumkun..servıs konusuda aynen oyle..sıkıntı cekmek ıstemıyorsan bence ybr al derım..
celill daha ne yapsınlar senin için 30 yorumda YBR diyor, bütün forum sana çalışcak değil yaaa:queen:
daha da emin değilsen buyur bizim kursa gel YBR de var, CK125 de; dene hangisi hoşuna giderse onu alırsınnn:bounce:
ybr, derim. kymco ile karşılaştırılması bile düşünülemez.
Bende 2. el Ybr 125 ve sıfır Ck 125 arasında kararsız kalmıştım. Ybr 125'in fiyatını biraz yüksek buluyordum. 2.el ybr yerine sıfır Kymco CK 125 alırsam daha akıllıca olur demiştim. Kymco ck 125 aldım. Ne kadar yanlış yaptığımı şimdi anladım. Yamaha YBR 125 sınıfında lider bir motor. Ucuz almak bazen akılsızlık oluyor. Karar verirken bunu unutma.
celill daha ne yapsınlar senin için 30 yorumda YBR diyor, bütün forum sana çalışcak değil yaaa:queen:
daha da emin değilsen buyur bizim kursa gel YBR de var, CK125 de; dene hangisi hoşuna giderse onu alırsınnn:bounce:
bu teklifi kaçırma hem kursada yazılırsın:rendeer:
Şimdi Yamaha'nın hastaları var.. Elbette çoğu kişi YBR diyecektir. Ama inanın, yaptığım araştırmalara göre, Kymco CK125'in YBR 125'ten kalır hiç bir yanı yok. Hatta fazlası var..
Kymco 12 HP güç üretiyor, buna karşılık YBR 10 HP(yeni kasaları).
Kymco 100.000 KM garantili.
Ve son olarak, Kymco, kendini kanıtlamış bir marka. Öyle karşılaştırılamaz falan demesin kimse. Yamaha, Honda ayarında bir motor bence Kymco.
Üstelik fiyatlar uygun.
Kısacası; fiyat-performans-yedek parça-servis bu dörtlüyü bize en uygun koşullarda BENCE şuan da KYMCO sunuyor...
bende merkez babaçi sondurak küçüksu caddesı ümraniye lısesı haldun alagas oralar ıste bılırsın :rendeer: