''YAMAHA YBR ESD 125'' İlk Motorumu nihayet aldım :)

Herkese merhabalar. İki gün önce 2011 model 10000 km de kazasız, orjinal ve masrafsız bir ybr aldım. Fiyatı 3.300 bana göre çok uygun fiyat ancak siz daha tecrübelisiniz tabiki sizin de yorumlarınızı bekliyorum. Henüz yeni alışıyorum motora herşey iyi hoş ancak oturduğumuz bölge yokuşu bol bir yer malesef :S Şuan en büyük problemim park yeri bulamamak. Her yer yokuş olduğu için park edicem die o kadar uğraşıyorm ki sağ ayağımı aşırı zorlamadan tam basamıyorm şuan sanırım kas zedelenmesi oldu. Acemilik olduğu için motoru kendi gücümle park etmeye çalışıyorm ancak eğilimli ve yokuş yerlerde inanın çok zoruyor beni. Tavsiyeleriniz ve önerilerinizle bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Fotoğrafları yüklemeye çalışıcam. Şimdiden herkese teşekkürler.

Çok teşekkür ederim. İzmir Gültepe Semtine bağlı Çınartepe Mahallesi. Belki bilirsiniz şahin tepesi vardır onun hemen altı. yokuştan ve engebeden ibaret malesef :S:S Bu arada fotoları yükleyebildim.

vjd7.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/42/l3m1.jpg/

hayırlı uğurlu olsun çok doğru bir tercih güle güle kullanın

hayırlı olsun fiyat ortalamalarda 2007 modele 30-40 bin km de olanlara bile 3 bin lira ıstıyorlar

Motosikleti
Fazer8 abs
hayırlı olsun. yokuşda park etmek için motoru stop ettirdikden sonra 1 vitese takın ve yan ayaklığı indirin. motor geri geri kaçmaz. en pratik yol olarak bu aklıma geldi.

hayırlı uğurlu olsun çok doğru bir tercih güle güle kullanın
Evet uzunca araştırdım ve en doğru tercihin bu olduğuna karar verdim. Sizlerinde onaylaması beni mutlu etti. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

o neki . 86.000km deki ybr ye bile 3.250tl istiyorlar. küçük altın mübarek..:queen:

http://www.motosiklet.net/forum/mot...miyim-yenisinin-%70-fiyatina.html#post3123860

O zaman düşündüğüm gibi uygun fiyata almışım :) Teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

Söylediğiniz gibi yapıyorum ancak yokuş çok dik yani sehpa açınca bile geri kayabiliyor. Şimdilik geçici bir çözüm buldm biraz uzağa düz biyere parkediyorm ama bu da güvenli değil. Bişeyler bulucaz artık bir şekilde

Hayırlı olsun. Bende yeni aldım bu motordan daha satışını dün yaptık. benim motorda 2011 - 12000 de çok temiz bende 3350 ye aldım. acil disk kilidi bir de monta ihtiyacım var tavsiyelerinizi beklerim.

F54

hayırlı olsun ybr iyidir sağlamdır yolda bırakmaz...

Hayırlı olsun. Bende yeni aldım bu motordan daha satışını dün yaptık. benim motorda 2011 - 12000 de çok temiz bende 3350 ye aldım. acil disk kilidi bir de monta ihtiyacım var tavsiyelerinizi beklerim.

Çok teşekkür ederim sizin motorunuz da hayırlı olsun uygun fiyata iyi bir motor almışsınız sizde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------

hayırlı olsun ybr iyidir sağlamdır yolda bırakmaz...

Teşekkür ederim. Evet Yamaha, Honda, Suzuki vs. hangi modeli olursa olsun herkesce güvenilirliği ve sağlamlığı kabul görmüş markalar. Üstadlar boşuna demiyorlar Japon dan şaşmayon diye :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------

Hayırlı olsun kazasız belasız.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar