Yamaha Ybr Arka Lastik

kardeşim ben çin malı motoruma lastik çok kayıyor diye 60 lira verip pirelli aldım.
çok iyi, kayma var ama az. diğeri arkayı sallıyo ve durmuyodu kayıp gidiyodu. kuru yolda durmazmı bi lastik, buz pateni gibi. pirelli az kayıyo ama duruyo. güvenerek akıp gidiyorum trafikte. kaymayan lastik yoktur.

metzelerde pirelli ye aitmiş. pirelli bayisi dedi. bayi 80 dedi bende motosiklet parçası satandan aldım 60 liraya.

daha fazla para vermek düşük cc için gereksiz bence.

Son düzenleme:
arkadaşlar tşkrler metzeller biraz pahalı , ırc alırım gibi reimleri varmı bi koyabilirmisiniz mersinde biraz zor karar veremiyom adama lastik aalacam dion markasını sölüyon adam başka lastik gösteriyor

selam tüm motorculara

bence motora takılacak lastık metzeller ıkıncısı dunlop ve pirellidir şaşmayın derim

Benim merhum YBR'mde ön ve arka lastik Metzeler'di. Her tür yola girip sağanaklarda dolaşırdım da ne kayar ne patlardı.

Bu gördüğüm dördüncü YBR 125 lastik topiği. Anka kuşu gibi mübarek, ayda bir yeni bir isimle diriliyor. Sabitlense mi nedir?:)

ben bugün 100cc cup ıma iki alaşım jant ikide dubleks ırc marka lastik aldım [eskisi tel jant çok patlıyor ve yol tutuşu hiç yok ]servisteki arkadaş beni lastik satan toptancıyla tanıştırdı toptancı metzelerde alsan ben para kazanıcam ırc de alsan kazanıcam ama bana sorarsan ırc al boşuna daha çok para verme dedi behenmezsem geri alabilecehini söyledi arka lastik 90 90 17 olcak orjinali 275 17 düşünceleriniz nelerdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar