Yamaha Ybr Arka Lastik

öncelikle selamlar benim ybr nin arka lastik orjinal lastiği eskidi birazda çok kayıyor.honda cg yada ınnova ön lastiği tak dedi tamirci kaymaz dedi.gerçekten kaymaz mı fikirlerinizi bekliyorum saygılar...:pale:

benim fikrim tamirci diğer çin malı lastiklerden alacağına irc marka al demiş tamirci
ama
paran çoksa daha daha iyi lastik ler var
burada bi çin malı ön lastik sordum dış lastik adam 15lira dedi 15 lira

adam çin lastiklere göre kıyas yapmış gibi

tubeless lastik al jantına uyarsa hem çok az patlar hem gerçekten yol tutuşa katkısı var

bide önlastik ince olduğu için hem ucuz hemde ıslak zeminde geniş lastikten daha az kayar adam bu yüzden demiş olabilir

parana kıy 100-150 lira arası iyisinden lastik al hem geç eskir hem daha çok yatırırsın hem de kaza riskin azalır hem de patlamaz
düşsen sinyal ayna kırılsa yatırırken lastik parası gider

ben olsam lastikçilere giderdim tamirciden vb lastik almazdım giderdim michlein miydi neydi o markanın motor için lastikleri war bak araştır uygun bişi bulursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bugün arka lastiği değiştirdim..ırc'marka orta şeker bir lastik ama iş görür :cat: unutmadan bu ara dublexse çeviridim böyle daha sağlıklı oldu bence..yarın resimleri eklerim..

FİKİRLERİNİZ İÇİN TŞKKRLER dubleks yaptırasım var.dubleks lastik araç durmadan inmiyo dimi

o sakuralar ıslak zeminde bana akrobasi yaptırdı ..nerdeyse kaza yapıyodum...
şimdi pirelli var tubblesss...4 aydır hiç sorunum olmadı ve aldıgımdan beri hiç hava basmadım..ilk günkü gibi..:) ama ön hala sakura :cherry:.....

Irc taktık biz de .sakuradan daha iyi diyebilirim ama kaymıyor da diyemem .
Ben yine metzeller öneririm:cat:

Irc taktık biz de .sakuradan daha iyi diyebilirim ama kaymıyor da diyemem .
Ben yine metzeller öneririm:cat:

bende pirelli desenli bi lastik taktim markasi önemli degil:queen:(irc) cok memnunum yaklasik 3 bin km kullandim yol tutusu güzeldi tavsiye edecegim lastik ise michelin pilot lastikleri belki bi lastige 100 lira verirsin ama lastik aldim dersin:bounce::wiinkk::rendeer:

orjinal lastiği yüzünden 3 defa kafa grenajı kırıldı değiştirdim.:pr:

Kesinlikle Metzeller tubiless tak.Ucuz bazı markalarda tubiles diye aldığın lastiğin sadece adı tubiles.Yanaklarına bak anlarsın zaten.Artı lastiğin üretim tarihi yeni olsun ve aldığında eğri büğrü olmasın.Benim başıma IRC'de geldi.Yep yeni lastik ama sekme yapıyordu.Gidonda titreşim yapıyor.O nedenle dikkat et derim.

Sana en iyilerini soyleyim metzeller,michelin,pirelli,Dunlop.Bunların en yeni tarihlililerine bak eğer eski olursa iyi olmaz:silent:Bende Bonsun marka var güzel nerdese hiç kaymıyor ama ilerleyen zamanlarda sertleşe bilir:cat:

öncelikle selamlar benim ybr nin arka lastik orjinal lastiği eskidi birazda çok kayıyor.honda cg yada ınnova ön lastiği tak dedi tamirci kaymaz dedi.gerçekten kaymaz mı fikirlerinizi bekliyorum saygılar...:pale:

kardeşim pişman olmazsın metzeller tak çok deli lastik yattıgımda ayaklarım yere sürütüyor hala yatır beni diyo he ıslak zamindee asla kaymıyo :cat:

benim arka lastik metzeler lasertec tarihi de yeni(155tl bayıldım )
fakat ön deki duro da küçük çatlamalar yokken benim metzeler de çatlamalar başladı

hayret ediyorum daha 5 ay oldu ikisini de takalı
tamam yol tutuş süper ama çatlaklar neyin belirtisi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fakat ön deki duro da küçük çatlamalar yokken benim metzeler de çatlamalar başladı

acayip bir durum!!metzeler çok kaliteli bir lastik acaba hava ayarlarının düzensizliğinden yapmış olabilirmi..

olabilir geçen ay petrolde hava vururken pompa bozukmuş 41 bar vurmuş makine
bende o gün diyorum makine niye sallıyo sağ sol sonra rot balanscıda ölçtürdüm 41 çıktı yuh dedim herhalde onun yüzünden tam bilemiyorum

kardeşim adam sana belki gecen senenin lastigini vardi yada daha sonraki ben takalı 7 ay oldu ve tık yok :cat: METZELLER DİYORUM :queen:

@DeLi MoToRcU
olabilir ama kontrol de etmiştim aldığımda eskimi diye internetten almıştım
şaştım kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar