yamaha ybr 250

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle herkese merhaba; uzun zamandır takip ettiğim forumun yeni bir üyesi olarak burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum...

Henüz bir motosiklet sahibi olamadım ama yakın zamanda uygun bişey almayı düşünüyorum, konu da bununla ilgili zaten. Çoğunuz gibi fuarda yamaha ybr 250'yi ilk kez gördüm. Kendimce incelemeye çalıştım ama motorlar hakkında bilgim çok da ileri düzeyde değil, en azından şimdilik. Daha fazla bilgi sahibi sizler bu motor hakkında ne düşündünüz merak ediyorum.
Özellikle honda cbf 250'yle kıyaslamak gerekirse ne söylenebilir? Piyasaya çıkma tarihi olarak nisan sonu mayıs başı deniyor, beklemeye değer mi ( ben motorumu almak için biraz sabırsızlanıyorum da :) )? Çıkınca fiyatı yaklaşık ne olur?

Herkese yeniden selam; bundan sonra daha sık görüşmek üzere...

hocam foruma hoşgeldin ben bi hannemann tanıyorum ama emin olamadım crusaders lı olmayasın hocam sen?

hahah evet aynen o abi, crusader hanneman, hoşbulduk. Senin de burada olmana sevindim...

Konuyla ilgili başlık da varmış hakkaten, boşu boşuna açmışım, özür modlardan ve herkesten..

abi ben motoru deiştim sende 250 lik düşünüyodun bi ara benimkini gösteriyim sana da bi fikir sahibi olursun.

Acaba ilk hangi mod kilitleyecek?Tahminleri alalım lütfen...(Pro 1'e 1,02 BBRR 1'e 1.8 ilk oranlar)...:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır!
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar