arkadaşlar motorumu hala yaptıramadım ama sizi uzaktan uzaktan izliyorum ybr nin hakkını verin yolara dewam :cat::cat:
Yeniçeri, hayati
Teşekkürler arkadaşlar, keşke herkes gezi raporlarını burada paylaşsa da biraz da YBR'li geziler görebilsek...
arakadaslar yarın motoru 7000 bakımına götürecek. 4000 bakımında yağı değişti rutin bakımı yapıldı 51 YTL para aldılar. Bana biraz kazıklandım gibi geldi :silent: yarın aynı yere götürmekte tereddütlüyüm. sizin bakımlar ne tutuyor ?
peki bi ybr diyelim ki rodaj kurallarına uyulmadı max hızı nedir 2005 2006 2007 modelleri için konuşursak eğer?
keşke herkes gezi raporlarını burada paylaşsa da biraz da YBR'li geziler görebilsek...
valla arkadaşım ben 1000 lik bakımda 51 ytl verdim ama bana fazla gelmedi gibi , 25 ytl + diğer masraflar gibi bi şey servis bakımıarakadaslar yarın motoru 7000 bakımına götürecek. 4000 bakımında yağı değişti rutin bakımı yapıldı 51 YTL para aldılar. Bana biraz kazıklandım gibi geldi :silent: yarın aynı yere götürmekte tereddütlüyüm. sizin bakımlar ne tutuyor ?
Ybr Edirne'de...
raporu, yakında motosiklet.net'te...
![]()
en fazla 80 falan yapar herhalde.
ha rodajını tam yaparsan , en fazla 120 der. daha yukarısını duymadım.
100 iyidir yeterde artar bile![]()
daha önce verildimi bilmiyorum,bunun hakkında bilgisi olan varmı ? sadece eski bir ybr'ci olarak merak ettim![]()
rodajı iyi yapılmamış ybr nin son sürati 90km/h civarıdır. rodajı iyi yapılmış bir ybr duz yolda 110-115km/h bayır aşşağı 115-125km/h arası değişir.insane acaba ybr nin rodajı yapılmamış fakat kullanılmıs max hızı nedir ve senin max hızın ney? ayrıca bı kac msj oncesınde yazdıgım sorularla ılgılı bılgın varsa yardımcı olursan sevinirim
insane acaba ybr nin rodajı yapılmamış fakat kullanılmıs max hızı nedir ve senin max hızın ney? ayrıca bı kac msj oncesınde yazdıgım sorularla ılgılı bılgın varsa yardımcı olursan sevinirim
Kilom 95 boy 180 ideal şartlarda düz yolda 95-100 km/saat.
orantılarsak insane nin performansı ile aynı.:mrgreen:
Bu limitlerin üstndeki son hızlar inanın rüzgarı arkaya almakla,yokuş aşağı olması,hafif kilo gibi faktörlerden dolayıdır...