Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

babaçi tebrik ederim.Beceriklisin maşallah.:cat:
Ama daima ikincisi daha güzel oluyor.Ha gayret.:mrgreen:

teşekkür ederim:rendeer:

bu acemilik gibi oldu elimde malzeme var yaptığımı bir dahakine kalıp olarak kullanırım.ama gerçekten o plexsiyi bu şartlarda istediğin gibi eğip bükmek kolay olmuyor her taraf aynı ısınmazsa pot yapıyor bunu biraz kullanayım eksilerini göreyim ikinciyi daha planlı yaparım:cat:

ybr 125 'e yan çanta (side case) takılabilir mi acaba ? takılırsa ne tip , ne marka bir side case önerirsiniz ?

Yeniçeri;772909' Alıntı:
180 YTL.Sirkeci Özen Moto'dan aldım.Epey pahalı ama benim de çok hoşuma gittiği için dayanamadım, aldım.
Baba ellerine sağlık iyi hoşta aynı camı (kappa) ben istanbuldan bursaya hemde taksitle 162 liraya getirtip taktım.. Saygılar...

imag0354vu7.jpg

imag0340au6.jpg

Son düzenleme:
tbk_1980 NErden aldıgını yazarsan seviniriz:cat:İleri dogru bende almayı düşünüyorum.Motor degişsede 5oo cc den büyüklere bile uyar diye düşünüyorum bu cam:cat:

ewet cam aslında kataloglarda cbf500 için tasarlanmış..:)
Ben bursa honda bayiine danıştın grenaj ve benzeri bişiler arıyordum önce kappa kataloğundan beğendik sonra istanbuldaki bağlantısı olan parçacıları aradı 2gün içinde getirdi..Tabiiki kendinede komisyon aldı ama yinede taksitle 162liraya sattı ve orada takıldı...
Saygılar....:)

ewet cam aslında kataloglarda cbf500 için tasarlanmış..:)
Ben bursa honda bayiine danıştın grenaj ve benzeri bişiler arıyordum önce kappa kataloğundan beğendik sonra istanbuldaki bağlantısı olan parçacıları aradı 2gün içinde getirdi..Tabiiki kendinede komisyon aldı ama yinede taksitle 162liraya sattı ve orada takıldı...
Saygılar....:)

Haklısın kardeşim.Sirkeci Özen Moto'da aynı senin rüzgarlıktan Kappa 162 YTL'ye de mevcut.Ama benim aldığım 180 YTl.İki tip rüzgarlık var ve birbirlerine çok benziyorlar.Fotoğraflardan anlaşılması epey zor.Yolu düşen arkadaşlar bahsettiğim yere giderlerse yakından görünce anlayacaklardır.Ayrıca ben de 8 takside aldım.Her türlü büyük motora da uyar.Pahalı olduğu da bir gerçek.Rüzgarlık her türlü ayarlanabiliyor.Göğüse gelen rüzgarı kesiyor.Ancak bu sefer yüzüne daha fazla rüzgar alıyorsun.Kask takmak şart yani.Denemedim ama biraz daha fazla kaldırırsam belki yüze gelen rüzgarı da kesebilirim ancak bu beni rahatsız etmiyor.

goruntu240de0.jpg

goruntu241yb1.jpg

goruntu242xp8.jpg

Tekerin Düz Hali

goruntu243yb5.jpg

goruntu244wu7.jpg

goruntu245yx4.jpg

18408839aa0.png

Yaz Sezonunu Kapatdım NASİP Belki Kışın Sahalara Dönerim!

ghostrider4zltw4.jpg

DİKKAN EDİN ARKADAŞLAR!! bende hiçbişey yok ufak tefek şeyler korumalar vardı....

sağolun teşekkür ederim motoru çabuk yapdırıcağımı sanmıyorum ekonomi pek iyi değil buaralar!

Beyfa, geçmiş olsun, sende bir sorun yoksa motor falan önemli değil en kısa zamanda armıza dönersin umarım.

teşekkür ederim insane kafama takılan ön dikmeler daha öncede düzeltilmiş dedi usta şimdi birdaha düzelticez malzeme çatlayabilir yada kırılabilir dedi sıfırıda 270-280 ytl civarında ön dikmelerin 2side:pale:

teşekkür ederim insane kafama takılan ön dikmeler daha öncede düzeltilmiş dedi usta şimdi birdaha düzelticez malzeme çatlayabilir yada kırılabilir dedi sıfırıda 270-280 ytl civarında ön dikmelerin 2side:pale:

Ben daha önce birkaç defa düzelteni duydum, ustan işini biliyorsa ve düzgün yaparsa çatlayacağını sanmıyorum. Ama tabi bu düzeltme olayı borulardaki eğikliğin miktarı ile de ters orantılı şekilde başarılı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar