Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

teşekkür ederim .yahu ben çantayı hiç beğenmedim yarın sökeceğim çok emanet duruyor

ve artık aranızdayım bugün teslim aldım.:cherry:
vitesli kullanmak çok keyifli imiş.tavsiye ederim zorda değil

küçük oğlum motosikletle çok ilgili

ahanda benim motorun aynısı :):):) güle güle kullan. Biraz arka çanta ve korumalık hakkında bilgi veririmisin. Çantayı nerden aldın kaç lira ve o artçının yanslanma yeri çantanın üstünde varmıydı.????

hayaletfilo: valla ben çantayı hiç beğenmedim aldığımda üzerindeydi.dizlik dirsekliğide satan arkadaş verdi.motor kullanmasına ailesi izin vermemiş

az önce 10 km lik bir gece sürüşü yaptım farlar berbat ampulü değiştirsem serviste sorun olurmu?

Son düzenleme:
ampulu değiştiren arkadaşlar var ama bana yetiyor. Bi sorun olmaz değiştirebilirsin bence. o çantaları sanki scoterlardı görüyordum ben.

su ampulu phılıps dıamond vıew mıydı neydı ole bı ampul var onla degıstırılebılıyormu honda dylan topıgınde kullanan arkadaslar vardı aydınlatması gayet guselmıs deneyen oldumu?

Öncelikle yeni motor hayırlı olsun, çanta cidden çok emanet duruyor o ayrı konu da çantada sırt dayanağı var diye artçınızın çantaya yaslanmasına izin vermeyin, sonuçta hepi topu 3 vida tutuyor çantanın bağlandığı demiri (çantayı hiç söylemiyorum, zaten bakalit falandır o, yaslanmadan dürtsen çatlar) ve kitapçıkta da yazıyor 5kg'dan fazla yüklemeden kaçının diye yani artçınız hiç yaslanmasın demek gibi birşey :)

ampulu değiştiren arkadaşlar var ama bana yetiyor. Bi sorun olmaz değiştirebilirsin bence. o çantaları sanki scoterlardı görüyordum ben.

evet zaten bende eski scooter a takacağım onu çok kalitesiz ve küçük,önceden sarı imiş motorun rengine boyamışlar.farın içindeki duy h4' e göre mi? hiç söküp bakanınız oldumu?

yahu arkadaşlar ben yan taraftaki anahtarla açılan kapağı açamadım.kilidi çeviriyorum ama kapak çıkmıyor:pale:

Son düzenleme:
YBR ye racing direksiyon montajı

gidonsuz ybr :mrgreen:
84870858uf7.jpg

gidon denemesi
99228812gl7.jpg

bu arada yan sanayi debriyaj balatası takılmıştı.Orjinal balatalarla değiştirdik.
45395992lt4.jpg

99482230pj6.jpg

gidonu yerine oturtuk.
47871475ls5.jpg

profilden bir bakış.Jantlar hemen sırıtıyor :queen: siyaha boyanacak.
90287815dx4.jpg

son durum.temizlenen yer siyaha boyandı.Ve işimiz bitti.:queen:
83737807fl9.jpg

83899461wf3.jpg

Sonix döktürmüşsün yine.Sonunda bambaşka bi model çıkacak ortaya bu gidişle...:mrgreen:

ybr ye dit zincir bulabilirmiyiz veya gerek varmı yarışa girmiyicez sonuçda ama olmuşken iyisi olsun diye:)veya tavsiye zincir markası orta kalite?

arkadaşlar yan taraftaki anahtarla açılan yan kapak nasıl açılıyor anahtarı çeviriyorum ama açamadım?:pale:

birde dün ki yağmurda dizlerime kadar çamur oldum buna ne gibi bir önlem alabiliriz?

Son düzenleme:
Beyfa, YBR'nin yeni kasasının zinciri gayet sağlam ve oringli bir zincir, 27000 km'de çok az gerdirme yaptım.

Babaçi, anahtarı çevirdikten sonra sol üst köşeye asılıp kendine çek kapak eline gelecek... Çamur için de çamurluğğu uzatabilirsin ama estetik olmaz....

Beyfa, YBR'nin yeni kasasının zinciri gayet sağlam ve oringli bir zincir, 27000 km'de çok az gerdirme yaptım.

Babaçi, anahtarı çevirdikten sonra sol üst köşeye asılıp kendine çek kapak eline gelecek... Çamur için de çamurluğğu uzatabilirsin ama estetik olmaz....

Son düzenleme:

bilgiler için teşekkürler kusura bakmayın bir zaman başınızı ağrıtacağım:queen:
peki koruma demirinin altına sarkacak şekilde plexi kestirip montaj yapsam nasıl olur?

Sonix döktürmüşsün yine.Sonunda bambaşka bi model çıkacak ortaya bu gidişle...:mrgreen:

kendi motoruma yapmadım ama hoşuma gitti.manevralar eskisi yine yani sağa sola dönüş açılarında değişiklik yapılmadı.

ama kısa zamanda kendi ybr mede yapacağım. :mrgreen:
yakında YBR 125 Repsol çıkacak :queen:

arkadaşlar 2005 model 7000km de bir ybr var, almayı düşünüyorum,motor temiz,yakın bir akrabamda satıyor,2300tl istiyor pahalımı yoksa,normalmi bilgilerinize arz ederim.tşkler

CBR125RCI
Temizse olabilirde bi ardakaş arka çantalı falan 2oo6 ybrsini 25oo e sattı 7oookm bilde degildi sanırım ona göre fiyat biçersin işte ama biraz daha düşürürsen fiyatı iyi olur:cat:

babaçi;702624' Alıntı:
bilgiler için teşekkürler kusura bakmayın bir zaman başınızı ağrıtacağım:queen:
peki koruma demirinin altına sarkacak şekilde plexi kestirip montaj yapsam nasıl olur?
Walaa bence hoş olmaz :)ama işede yarıyorsa neden olmasın :cat:sonuçta motor sizin

Son düzenleme:
@sonix yapmış olduğun gidonu set olarak satışa sunarsan almayı düşünecek kişiler çok olacaktır düşünmeni tavsiye ederim
ayrıca çok güzel olmuş:cat:

Tuğrul

öle bir düşüncemiz yok zaten.:pHali hazırda bulanabiliyor .mesela Keeway Speed 150,kanuni windy 125 in gidonuyla uyumlu.aynı gidon kullanıyorlar.
öbür ay içinde kendi ybr mede racing gidon takacağım.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar