FACTOR
cevap:
baktın durduğun zaman vites geçmiyo şöyle yapacaksın! hafif gaz ver, debriyajı kavrama noktasına kadar yavaşça bırak, bu esnada şanzumandan tık diye bi ses gelecek. işte o sesi duyduktan sonra vites değiştirebilirsin.umarım derdine care olmuşumdur.bide rodajdadikkat etmen gereken önemli bişeyde şu. sakın motorun yükse devirde boşta çalışıyorken vitesetakmaya çalışma. şanzumandan acayip sesler duyarsın ona göre. motorla kalkacağın zaman hep rölantideyken vitesi 1 e takmaya çalış. devir yüksek olmasın.
Dün öğlen ışıklarda kalalakaldım gene öylece...Ne yapim edim derken bu yazı geldi aklıma..denedim ve hakaten tık diye ses geldi ve vites geçtiTeşekkürler.
arkadaşlar. bu ybr nin sıfırını plaka hariç nakit ödemeyle 3000 ytl ye veren bayiler varmış. bu doğrumu acaba. bir arkadaşımdan duydum pek inanasım gelmedi.sizce olabilirmi.yalnız bayinin adını ısrarla saklıyor.

bence süper olmuş ama koruma demiri ve aynalar eksik ....Selam ybr kullanıcıları...
Uzun süredir siteye kayıtlıyım ama pek fazla ilgilenmeye vaktim olmuyordu..
Türkiye çapında ybr kullanıcılarını burda görmek beni çok mutlu etti..
Ybrcilerle tanışmak,kaynaşmak,bilgilerimizi paylaşmak,sorunlarımızı çözmek için buradayım..
İşte ben ve kırmızı kızım. .
Hepinize kazasız belasız motorlu günler dilerim..
ArkadaŞlar Ybr'mİ Satip Motorumu BÜyÜtmeyİ DÜŞÜnÜyorum, 2006 Model, Metalİk Grİ Renklİ, 8500 Km'de Gayet Temİz Bİr Motordur. Egsoz KapaĞi Pas İÇİnde Ama Elİmde HİÇ KullanilmamiŞ Orjİnal Kapak Mevcuttur.garantİ Kapsami Dolmadan Fabrİkadan Yenİsİnİ Talep EtmİŞtİm. Deponun ÜstÜnde İse Sankİ ÜstÜne Parmakla BasilmiŞ Gİbİ Çok Hafİf Bİr Ezİklİk Var Ama Boyasinda Problem Yok. Onu Da Polİs, Motorumu Elİmden Alip Garaja GÖtÜrÜrken Yapti Sanirim.arkada Givi Çantasi Var. Ancak 2,500 Ytl'den AŞaĞi Satmayi DÜŞÜnmÜyorum. Motor Marmarİs'te İlgİlenenlere Duyurulur.