sayın düşlemek nikli kardeş bu krediyi almak için yaptıklarını ve kredinin faizini aylık ödemelerini yazabilirmisin ya da diğer arkadaşlar bu kredi işni en kolay nasıl halledebiliriz

düşlemek kardeş bana kredi çıktı ancak adamlarbunları istiyorlar sen nasıl yaptın ya da hangi belgeleri verdin
Bireysel İhtiyaç Kredisi (5dk.da Kredi), Esnek İhtiyaç Kredisi
Ücretli çalışan iseniz;
* Nüfus cüzdanınız,
* Sabit telefon faturası veya ikametgah belgesi,
* Üzerinde SSK sicil numarasının yer aldığı, son aya ilişkin kaşeli ve imzalı Bordro veya antetli kağıda yazılmış kaşeli ve imzalı Gelir Yazısı
* 3 aylık SSK dökümü
* Çalıştığınız şirketin İmza Sirkülerleri
Arkadaşlar ben aldım bugün ybr yi. Adamlar aynanın tekini kırmışlar o yüden onu vermediler galiba yenisini göndercekler..
Şimdi bazı sorularım var..
---Bu motorun lambası hiç sönmüyor kapatma düğmesini bir türlü bulamadım.. Az çok motordan anlayan biri 2007 modeller boyle dedi.
---Lambanın üstündeki cam yok. Adam onun için etradan 50 milyon istedi. oda 2007 modellerde yokmuş güya. Para vermem gerekir mi cama?
---Motor bazen elektirk almıyor sanki marşa 2-3 kere basıp anca çalıştırabiliyorum belli bir sebebi olabilir mi? Aküyü başka bir yerden alıp taktılar sarj ettik falan dediler böyle birşey varmı?
,
2.Farın camı olması gerek.bugüne kadar camsız far görmedim :mrgreen:
hayırlı olsun :rendeer:
******FArın camı derken yanlış anlattım sanırım grenaj mı diyorlar siperlik mi diyorlar artık onu diyorum ben![]()
Bu motor bana fazla dayanmaz gibi geliyor..
Tenik servisteki adamın yorumuna cok güldüm yaaa
Hocam bu davar gibi motor iyiki almışsın hiç birşey olmaz buna diyor :queen:
Teşekkürler bu arada. :thumleft:
özgürcüm ön 25 arka 29 olması lazımdı ama ağırlığa göre ayarla bence ben ön 27 arka 31 basıyordum zaten motorun sol arka ayak peginin orda beyaz bir sticker var orda değerler yazar resimlerde çok güzel olmuş
Sende yazmasan topic canlanmayacak vallaHEDO nerlerdesin sen ya hiç görükmüyorsun ara sıra uğra bu topiğede hatırlayalaım senitabi şimdi cbf ci oldun unuttun bizi
)
AYDEMİR resimler için teşeekürler eline sağlık.