hoşbulduk dishy
Motosumu bugün yolcu ettim servise ben görememiştim hasarı arkadaşa fotoğraflarını çektirdim ordan baktım biraz kötü geldi gözümemotor kısmında bir sorun yok gibi duruyordu ama.. fotoğrafları bilgisayara aktardıktan sorna burayada koyarım.
Şimdi serviste expert rapor yazacak masrafı çıkaracak uygun gelirse yaptıracağız karşı tarafın sigortası karşılayacak inşallah:silent:
o eleman ve bir arkadaşı o motorlarla dünya turu atıyor. şuan almanyadalar sanırım. birkaç ay içinde türkiyede olacaklar.
http://www.tavooo.com/index.php?lang=eng
![]()

Kilis buraya cok yakın degil sanırsam ben mardinin bir ilçesindeyim. İsmini vermem anlamsız ben dahi gelmeden önce böyle bir yer oldugunu bilmiyordumMardinde malumunuz uzre guneydoguda..
Birde benim motorum vitessiz bir motordu hic vitesli surmedim ybr surebilirmiyim acaba? forumda vitesi zor diyenler cıkmısda. Birde bazıları cbf 150 daha iyi diyor. Benim burada bu mahrumiyet bolgesinde internet dısında hic bir bilgi kaynagım yok ybr yi bile araya araya bir hafta sonra bir tane bozuk buldum.. Ama dokundum yani sonunda oda yeteradam siparisle getiririm diyor ama acıkcası guvenemedim. İkinci el bir motoru allar pullar bana satar ruhum bile duymaz.. O yüzden önerilerinize cok ihtiyacım var arkadaslar..
plaka ruhsat dahilse 3500 YTL fiyat iyi. sipariş üzerine getireceğin için fiyatın biraz fazla olması normal sayılabilir. ikinci eli sıfır diye satma diye birşey söz konusu olmaz. ikinci elin plakası ruhsatı olur. sıfır aldığında fatura keser. yani muhakkak anlaşılır ikinci elmi, sıfırmı olduğu.
honda konusunda birşey söyleyemeyeceğim. hiç binmedim o motora. üçüncü bir alternatif te TVS apache olabilir ama orda bulup incelemen zor olur diye tahmin ediyorum.
yaşadığın konum sebebi ile motosiklet alırken hava şartlarını da düşünmelisin. yani, yıl içinde kaç ay kullanabileceksin? verdiğin paraya değecekmi? yanıt hayırsa daha ucuz alternatiflere yönelmeni öneririm. moped, cup tarzı modelleri araştırabilirsin. yinede "ben yağmur, kar, soğuk dinlemem. 10 ay binerim motoruma." diyorsan YBR, CBF, TVS üçlüsünden birini seçebilirsin. "nasıl seçim yapacağım?" dersen, kullanabileceğin alanları, yolları, şartları düşün ve hangisinin bu şartlara daha uygun olduğuna karar ver.