Bişey degil iskenderunlu umarim motoru alirsin.enis89 teşekkürler.
Bişey degil iskenderunlu umarim motoru alirsin.enis89 teşekkürler.
350km üstü diye biliyorumbu motor bi depoyla kaç km yol yapar bana onu söyleyin bi de 13 lt dio kaç lt ye doluyor depo ben ona göre hesapliim
350km üstü diye biliyorum
Kurşunsuz 95 (Fiyat/Lt) 2,82 YTL
2.82x12litre=33.84 ytl'ye doluyor
iskenderun arada 120km fark var benim dedigim de 350 km 60 km üstü kullanımlar için 90-100km yanihocam mondial 150 zat 10.5 hp 11lt yakıt tankı 230km yol gidiyo sehiriçi dışı karışık hemen hemen aynı gibi
34 ytl lik benzinle 400 km gider.
Hayati abi beni yüreklendirdin bende senin kasktan [Airoh Speed Fire Sport] almadan önce bi kamoyu yokluyayımm dedim bu iki kasktan hangisini tercih edeyim arkdaşlar :S
Lazer'in bi eksisi war oda siyah vizörü.Geceleride sürecegimden görüş zorlugu cekecegim muhtemel ama artısıda İzmiri'n güneşinden koruyacak olması,bazen güneş gözümü feci şekilde kamaştırabiliyor.
Lazer LZ6 BONES Kask
http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=6012&p_id=spmsozen39
Airoh Speed Fire Sport
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44272
Yaaa iki bu motoru almışım iki günde 250 km yol yaptım harika motora sahibiz arkadaşlar izmirde grmediğim yer kalmadı. Bide şu bakımlarını yapayım motorum daha da güzel olacak. Bi iki ufak stop etirmeler bide kırmıza ışıkda durmalar harici hiç bir problem yaşamadım kendime güvenim geldi. Daha önce arkaşlarımın bcin işi motorlarına binmişdim onlarla kıyaslanamaz bile. Ybr mi çok seviyorum
ya arkadaşlar size zahmet bi el atında şu motorun bakaımlarını bi yaptırayım!!! hangi ustaya gitmem lazım akü,buji,rolanti ayarları filen bide hangi yağı kullnayım yağıda değiştircem izmirdeki arkadaşlar bi zahmet yaaiki gündür öle biniyorum motora motor 6 aydır yatıyordu bi baktırmam lazım
![]()
iyiden daha iyi bir motor diyebilirim.birde yağ soğutmalı olsaydı varyanunla türkiye turu atrdım.
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
hayati, hedowich, wolky34, morrigan
ne zamandır bu topic böyle coşmamıştı.Yeniden hayırlıolsun