Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Emo motordaki depo çantan ve klibin çok güzel olmuş tebrikler bu arada geçen cuma köy hizmetlerinin önünden geçerken yanımdan jet gibi geçtin sanırım sendin bende kırmızı YBR vardı sen de kepez istikametine gittin neyse tekrar tebrikler.

Vatana millete hayırlı olsun arkdaşlar ilk kazamı bugün yaptım.
Cok ciddi degildi Allahtan.
Ön freni sıktım ön tekerlek kaydı ,bam diye öndeki arabanın tamponunun soluna vurdum kardeşimle aramızda olan 10 kiloluk yağ bidonu karşıya fırladı kardeşimde arkadan düşmüşş tam o esnayı hatırlamıyorum ama arabaya carpmasaydım motor yan yatacaktı.Araba bi nevi destek gibi oldu.
Carptıktan sonra sürücü kardeş cıktı son derece sakin bi şekilde gecmiş olsun dedi sonra tampona baktı eziklik war bende o anda tamponda kırıklıgı gördüm.
Bende sonra mal gibi Aaa abi biz mi yaptık onu dedim kazanın afallıgından saçmaladım biraz cok afedersin dedim
Tamam dedi sorun yok arabaya atladı gitti.
Bizim motordada ön camurluğun önünde biraz sıyrık war.Şükür bende ve kardeşimde bişey yok
Allahtan arkadaş çok anlayışlımış.Böyle araba sürücülerinin neslinin tükendigini sanıyordum . :cat:
Eger benden hasarı karşılamamı isteseydi beş kuruş para yoktu üzerimde babamdan para istemek zorunda kalacaktım :salut: ya da trafigide cagırabilirdi.
Uzun lafın kısası lastiklerin cok kaydırdıgını bende teyit etmiş oldum
pier kardeş çok geçmiş olsun belki hatırlarsın bir ara habire düştüğümü söylüyordum her seferinde ön fren kilitleniyor lastik kayıyor gidon kontrolsüzde sola dönüyor ve ben yerde seni çok iyi anlıyorum . tekrar geçmiş olsun

evet sevgili dostlar ybr me depo çantası aldım safe tec marka umduğumdan çok daha kullanışlı ve şık oldu.sizlerle paylaşmak istedim..işte 125 cc mini touring im:p :bounce:

kardeş videona baktım bazı dengesizler abuk subuk mesajlar yazmış ama gerçekten gördüklerimin arasında en iyilerinden biriydi çok güzel anlatmış motor tutukusunu ve anılarım depreşti motorumu özledim bu gün kaldırdığım depoda ona bakmaya gideceğim:salut: feel şarkısını zaten çok seviyordum böyle bir çalışma için mükemmel bir seçim . helal olsunnn devamını bekliyorum

Evet arkadaşlar o sakaldan bulursanız bana da yollayın 1 tane:)
Geçmiş olsun pierzing bu arada..
Emo motorunu çok beğendim ya bende depo çantası istiyordum ama gereksiz bir şekilde pahalılar ki bence ybrnin deposu ufak olduğundan daha bir heybetli gösteriyor depo çantası güle güle kullan :p

Hepiniz cok sagolun kardeşlerim
Çamurluktaki çizikler için pafta cila düşünüyorum acaba geçer mi

@godfather
walla ön frene dikkat etmek lazım
@EMO
Motorun zengin görünüyor walla tam touring yapmışsın:)

70575056mb1.jpg

38123427lb5.jpg

iyiymiş:mrgreen:

fotodaki motor korumadan birtürlü bulamıyorm ya !!:pr:

sonix valla o resimler baya hoşma gitti, sanki terminator3 de arnoldu bi temiz döven ablaya benziyor :) helal olsun ama renkleri filanda uyumlu olmuş ...

ya bu depo üstüne resimler cok hos duruyor bunları kimler ve nası uygulamalarla yapıyolar bide su koruma demiri cok hos durmus diger demirler cok kaba duruyor.

PIERzig, çok geçmiş olsun. En kötü kazan böyle olsun.

Aykan, Türkiyede aşağıdaki linkteki Evrim duyar airbrush yapıyor. Kendisi de eski bir YBR'cidir, iki YBR eskittiğini biliyorum :)

http://www.airbrushfree.com/artisti.php?id=74

EMO, senin motor da şu bizim dünyayı gezenlerinkine benzemiş, güzel olmuş nazar değmesin ;)

Yamaha_YBR_125_05.jpg

Yamaha_YBR_125_Milton.jpg

aksesuar bu motora gidiyo arkadaslar ben ne kadar hondayı daha cok sevsemde bu motora gidiyor su koruma demirinden kendimiz yaptırsak nası bisey olur acaba satılan biyer varsa bilgi verin arkadaslar.

Beyfa fotolar çok güzelde motorun hali ne öyle :queen:

NGK bujilerin için ybr de tavsiye edilen modeller şunlar:

Normal buji için: CR6HSA

iridyum buji için: CR6HIX

ZK_Iridium_07.jpg

motorun hali gayet normal abi pırıl pırıl:):)::cyclopsan
eğlenceli bir gündü!:)SS ların taklidini çıkardık çıkarmaya çalışdık doğrusu:):)ciddiye almayın yani :mrgreen: :mrgreen: :p :cherry:
dikkat edersenizde son dk larda vida kopup çıkıyor ayağımızı koyduğumuz demirin vidası çıkmış vibrasyondan:):):mrgreen:

şş vida çıkmış la diyen kroda benim:mrgreen: :mrgreen: :p

http://www.youtube.com/watch?v=ADaPe0EtUBU

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar