Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slmlar formu bastan sona okudum inşallah aranızdayım ama mayıs haziran gibi.sanırım baslangıc için iyi olcak ybr hiç deneyim yok çünkü.:cat:

:) bugün ybr yle enduroya gitdik:pr: ilk başlarda ön teker kuruyken güzeldi ama bi tarlada olduğum yerde 380 yaparken işler değişdi:pr: :) saplana kaldım tarlanın ortasında heryerim çamur oldu ön teker kitlendi çamurlukla teker arasına çamur doldu çamuru temizleyemedim aradan orta sehpaya aldım motoru bırakır bırakmaz lönkk motor yerde:mrgreen: :)motoru kaldırdıkdan sonra bi taş bulup sehpanın ayaklarına koydum ve sonra iri bi taşla ön çamurluğu kırdım yarısı kırıkdı zaten diğer yarısınıda ben kırdım:pr: çamuru temizledim ve zar zor tarladan çıkdım ama her tarafım çamur oldu birde motorun çamurluğuna olan oldu bi ön çamurluk alınacak artık çart oldu:) ama arkadaşlar yok böyle bi zevk sakın denemeyin deneseinde ön çamurluğu söküp gidin enduro ya ybr den sonraki motorum kesinlikle ve kesinlikle enduro olacak:) hepinize kazasız belasız sürüşler

heeeeey bu benim fikriimdiiiiiiiiii:pale:
güzel olmuş ellerinize sağlık..Ama ben daha güzelini yapacağııımmm:queen: :bounce: :cat:

heeeeey bu benim fikriimdiiiiiiiiii:pale:
güzel olmuş ellerinize sağlık..Ama ben daha güzelini yapacağııımmm:queen: :bounce: :cat:

sen daha dur,lütfen başarıyı kıskanmıyalım:p Burdan söyliyim ben daha güzelini yapıcam:queen: :queen: eline sağlık hocam çok güzel olmuş:cat: :) :rendeer:

emo klibin yönetmeni kim:queen: Cok iyi olmuş yaa :cat:

Aaa en sonunda gördüm yönetmen Kerem Kuşçuymuş:)

Son düzenleme:
bugün arka dış lastik aldım.IRC marka.
eski lastiğide lastik yakma denemesinde kullandım.:mrgreen:

bencede siyah iyidir şaşmayın siyahtan:D
ya istanbulda o o lastik kenarına koyulan bantları nerden bulabilirm??? bilen varmı acep?

Morrigan

o lastik bantları iyi olmaz.Motorun görünümünü bozar.Ama jant için olanları var onlar daha iyi .

Pierzig

az öyle oldu :mrgreen:

böyle nasıl :silent:
1mm1.jpg

şimdi bu fotodaki jant için olanmı yani??:silent:
ayrıca ben kendime istemiyorum arkadaş sorduda bir size sorayım dedim:) neyapayım ben bantları cillop gibi motosikletim var:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar