Adamım cok gecmiş olsun Böyle insanlıktan cıkmışlar ceza almadan kurtulmamalı...
arkadaşlar dün akşam bir araba (bir kadın sürücü) bana vurup kaçtı..ölümden döndüm diyebilirim..kazayı anlatayım..güzelyalı sahil yolunda 60 km hızla gidiyordum..yolun ortasında durmuş sola doğru dönmeyi bekleyen araç (ben korne çalmama ve sellektör yapmama rağmen) tam benim geçtiğim sırada, sanki kasıtlı bir olaymış gibi kalkış yaptı..ben arabanın sağ orta yanına kayarak çarptım..ve kadın durması gerekirken kalkışına devam etti..boynum arabanın arka tekerleğinin altında kalıyordu..gerçekten çok dehşet vericiydi..ve kadın öyle yada böyle basıp gitti..ben yolun ortasında darmadağın kalakaldım..etraftan insanlar geldi..bir kurya arkadaş geldi ve ilgilendi sağolsun..aracın plakasını almayı başardım ve bunun hesabını sözde bası kapalı allah korkusu olan ve yine sözde bir kadın ve herşeyden önce muhtemelen bir anne olan kadından soracağım...bendeki hasarlar ; sol diz kapağımın altı yoğun bir şekilde yaralandı.sağ diz kapağımda şişmeler var..ve sol kolumun üst kısımdaki kasta şişmeler var..koruma olarak tek eksiğim dizliklerdi ve bunun önemini ne yazık ki yaşayarak anladım..yapılan pansumandan sonra şimdi daha iyiyim..
motorumdaki hasarlar ;
ön far kırık
sağ sinyal tırnağı kırık, hareket edip duruyor yuvasında
gidon yamuldu
ön grenajda çizikler ve küçük kırıklar var,yani değişecek
motor koruma demirimde çizikler var..allahtan koruma demirim vardı yoksa motor dağılmıştı..
ve sonuç..ucuz kurtuldum yinede..kaskom var ve yaptıracağım hepsini..ama en acısıda insanlığın bu denli yozlaşmış ve tükenmiş olduğu..
arkadaşlar size şunu söylim trafik polisi motor kazalarıyla ilgilenmiyor artık..çok fazla motor kazası olduğundan ilgilenemiyorlarmış..buda bilginize olsun
ön disk makenizması disk hariç 50-60 milyondu bir kaç ay önce .
serüvenci80 geçmiş olsun
arkadaşlar bende kaza yaptım siftah yaptık yanii akşam bindim motosikletin üzerine ısındırdık neysee motoru çıktım yola karakolun arka tarafında 40,50 ile giderken yol iki şeritliydi araba sürücüsü sağ şeritte ben sol şeritte sinyal ve sol şeride geçmeden öünmde aniden sola dönmeye çalıştı kavşaktan frendir falan çarpmaktan kurtulamadık yan kapıdan girdim arabaya sola yattı motosiklet kaydı falan bana birşey olmadı yalnız motosikletimde 3500 ytl hasar var yadek parçaları deli paraymış yaa yüzde yüz karşı tarafa verdi trafik onu sigortası ödeyecek 3000 ytl yii ekspertiz gıcık çıktı bir iki şeyi kabul etmemiş onları cepten yaptıracağız artık
herkese kazasız belasız sürüşler aman araç sürücülerine dikkat etsinler motosikletleri saymıyorlar
yetkili servise yaptırdıysan fiyat normal.biz servislerden almayız.yedek parça satan yerlerden alıyoruz.