Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Siteden Atılsam da yazıcam

Ya lanet olsun mondial e de asya motor a da yaa.Arkadaşlar as-125 t yi 2005 ağustos ayında aldım, 2006 aralık ayı geldi; değişmedik 2-3 parçası var.Bu motor ve servisleri beni sinir hastası yaptı.Kafamda ybr 125 almak var, asyamotor dan sonra ybr ye binmek benim için dünyadaki en huzurlu şey olur herhalde.Vesselam kimseler Ybr ye dil uzatmasın, tıkır tıkır sorunsuz gidiyo alet,varsın yavaş gitsin varsın tekerlekler dandik olsun.
YBR 125 CANDIR!!!

aslında o saat.biraz kurcaladığımda kronometre fonksiyonu olduğunu gördüm.

kronometreyi de pierzigin dediği gibi 0-100 km/h hızı ne kadarda alıyor ona bakacaktım.yol müsait olmayınca kaldı öyle:mrgreen:

güzel video yinede..sonuna kadar bi sürpriz çıkacak diye bekledik ama olsun yaw, beklemeside güzeldi..sonuçta ybr ;)

arka amortisörün monoşok olması,gücünün ve torkunun biraz daha fazla olması,son süratinin 10-15 km fazla olması ve son sürate daha çabuk ulaşması nedeniyle,şu an alıyor olsaydım cbf yi tercih ederdim...
yanlış anlaşılmasın motosikletimden memnunum.en azından kendini kanıtlamış bir makine...cbf nin tek eksiği bu.bakalım ileriki zamanlar neler gösterecek.sağlıcakla kalın...

:wiinkk:
arka amortisörün monoşok olması,gücünün ve torkunun biraz daha fazla olması,son süratinin 10-15 km fazla olması ve son sürate daha çabuk ulaşması nedeniyle,şu an alıyor olsaydım cbf yi tercih ederdim...
yanlış anlaşılmasın motosikletimden memnunum.en azından kendini kanıtlamış bir makine...cbf nin tek eksiği bu.bakalım ileriki zamanlar neler gösterecek.sağlıcakla kalın...

"cbr125
cbf150
ybr125"

Hızı gecersek en rahat sürüşü olan ybr miş bu 3 motoruda sürdüm ama hız ön plana cıkarırsak cbr125 derim Amaaa cbf ninde önemi burda başlıyor hız konusu olursa ve para yetersizligi cbf150 cok iyi bence.Bende itiraf ediyorum eger bizim ybr'yi almadan önce cıksaydı kesin cbf alırdık:mrgreen:

bende cbf alırdım. ama son zamanlarda ortadaki söylentiler insanın kafasını çok karıştırıyor. cbf almak için biraz daha beklemek lazım...

ybr daha fazla güven veriyor. şimdi çıksam birkaç saat içinde sıfırdan bir motor yapacak kadar bütün parçalarını bulabilirim. bizim burda bakkallarda bile satılıyor ybr yedek parçaları :mrgreen: :mrgreen:

bir problem olduğunda günlerce yatıp parça bekleyecekse monoşok amortisör falan hikaye kalır benim gözümde..

bende cbf alırdım. ama son zamanlarda ortadaki söylentiler insanın kafasını çok karıştırıyor. cbf almak için biraz daha beklemek lazım...

ybr daha fazla güven veriyor. şimdi çıksam birkaç saat içinde sıfırdan bir motor yapacak kadar bütün parçalarını bulabilirim. bizim burda bakkallarda bile satılıyor ybr yedek parçaları :mrgreen: :mrgreen:

bizim burda bakkallarda bile satılıyor ybr yedek parçaları

şaka yapıyon heralde...ben motor üzerindeki sübap ayarı bakım kapagını sordum onlarca parça satan yerde hiçbirinde bulamadım.....:silent:

sübap bakım kapağı dediği sanırım sübabın üstündeki anahtar başlı vida olması lazım.

Antalya da hertürlü parçası var.hatta bulamam dediğim depo kapağı bile vardı:)

bende ybr yokken arkadaşlarımınkini kullanıyordum.Yani motoru biliyordum o yüzden ybr yi seçtim.cbf yi kullanmadan almazdım:)

Son düzenleme:
Bence parçaların gelip gelmeyeceği mevzusundan önce asıl mevzu parça fiyatları nasıl olacak onu düşünmek lazım...
En basiti hava filtresi, ön-ark fren balataları, fren diski, zincir dişli takımı gibi belirli ömürleri olan parçaların fiyatları...
Ben Honda olduğu için YBR'den daha pahalı olabiliceğini düşünüyorum ama belli olmaz tabi. Bugün eğer parça fiyatları arasında çok fark olmasa ben de CBF150 alabilirdim.

Bence parçaların gelip gelmeyeceği mevzusundan önce asıl mevzu parça fiyatları nasıl olacak onu düşünmek lazım...
En basiti hava filtresi, ön-ark fren balataları, fren diski, zincir dişli takımı gibi belirli ömürleri olan parçaların fiyatları...
Ben Honda olduğu için YBR'den daha pahalı olabiliceğini düşünüyorum ama belli olmaz tabi. Bugün eğer parça fiyatları arasında çok fark olmasa ben de CBF150 alabilirdim.

insane===> senin için vaktim olursa adana sucular servisinden sarf malzemeler hk. bir fiyat araştırması yapayım.. aldığım degerleri buradan yayınlarım..:)

insane===> senin için vaktim olursa adana sucular servisinden sarf malzemeler hk. bir fiyat araştırması yapayım.. aldığım degerleri buradan yayınlarım..:)

Valla benim için artık çok geç tabi de bugün YBR mi CBF mi diye düşünenler için iyi bir kaynak olur ;):cat:

ybr 125 fransada dahamı pahalı:silent:

2285 € fiyatı var.yaklaşık 4 milyar civarı

http://www.yamaha-motor.fr/pub-125/yamaha-ybr125-2006.jsp

ve 2007 modellerin egsoztları farklı oalcak sanırım. sanki teflon kaplı gibi:

2007_YBR125_Photo_02_prv_tcm27-140518.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar