herkese slm lar arkadaşlar. benim ybr 3 aydan fazladır yatıyor. km 850 civarı daha bin bakımına da girmedi yag dahi degişmedi yarın 100 km yoldan getirecegim kısmetse sizce şile taraflarında yolda bırakır mı? tam güvenemiyorum yazlıktan getireceğim de.
copycat, sen motoru 3 ay yatırırsan, kullanmazsan motorunu tanımadığın için motoruna güvenemezsin de... Muhtemelen ilk çalıştırmada akü sorunu yaşarsın ama ya ayak marşıyla ya da vurdurma ile çalıştırırsın ve bir defa çalıştı mı bir daha sorun olmaz, kolay gelsin...
insane vurdurma ile çalıştırmak için kaçıncı viteste çalıştırıyoruz bilgimiz olsundalazım olur belki teşekkürler
copycat, sen motoru 3 ay yatırırsan, kullanmazsan motorunu tanımadığın için motoruna güvenemezsin de... Muhtemelen ilk çalıştırmada akü sorunu yaşarsın ama ya ayak marşıyla ya da vurdurma ile çalıştırırsın ve bir defa çalıştı mı bir daha sorun olmaz, kolay gelsin...
louis ten elcik isitma ismarladim arkadasim nezaman getirecek bilemiorum ama aralik gibi olabilir sabirsizlaniyorummmmm... saito markasi
Bende de var ama takmadım hala, fena halde üşengeç bir insanım... Sen hangisini aldın? Bir 3 bir de 2 kademelisi var...