- Motosikleti
- SYM Symphony ST200, TVS Jupiter110
Slm arkadaslar,
2015 14.000 de ybr kullanicisiyim. Motosikleti sifir almistim ve sadece rodaj don3minden sonra bir kez tamirciye goturdum sente ayari yaptirmistim. Suan birkac sorunum var ve bupundugum yerde malesef iki tamirci var ve honda yamaha motosiklet kullanan yok denecek kadar az.
1= gectigimiz kis ayinda on ampul patladi. Sadece kisa olan patladi uzun yaniyordu orjinal philips idi. Ben orta kalite bir ampul alip kendim taktim ve bir ay sonra ayni s3kilde yine kisa patlamis uzun yaniyor ama. Sorun ampulde olmadigini dusunuyorum. Bu ariza ile karsilasan varmi yrdim bekliyorum...
2=aku omrunu tamamlamak uzre orjinal uzerinde gelen akusu. Nasil bir aku tercih etmem gerekiyor.
3=lastiklerde fabrikadan gelenler ile duruyor. Arka baygi eskidi ama hala bitmedi bitmeyecek gibi de duruyor. Surekli asfaltta ve parke tasli yollarda kizakliyor. Bulundugum yer ilce merkezi yollar cok iyi degil hangi marka lstik kullanmam gerekiyor. Aklimdan ino yani anlas geciyor turk mali olan. Anlas in bir modelini byagi ovmusler. Lastik konusu da da yardimci olursaniz zevinirim...
Degerli ybr kullanicilari sorunlari.a yardimci olmanizi temenni ediyorum ve foruma biraz renk katmis oluruz hem baygi durgun forum...
Selamlar,
Philips veya Osram marka ampul kullanın, düzelecektir.
Akü için birşey diyemiyorum, Yuasa kullanıyorum, memnunum ama başka düzgün markalar da var, sanırım Unibat oldukça iyi.
Nisan ayında Anlas Capra aldım, tavsiye ederim.
Hoşçakalınız...