Sağ taraftaki geçmeli yerden kurtardiktan sonra azcik aralattirip bi elini selenin ordan bi elini de sivri kisimin oradan sokup yavaş yavaş oynattirarak cikarabilirsinSelenin ordan mı elimi sokayım yoksa o sivri yerin ordan mı ?
Sağ taraftaki geçmeli yerden kurtardiktan sonra azcik aralattirip bi elini selenin ordan bi elini de sivri kisimin oradan sokup yavaş yavaş oynattirarak cikarabilirsinSelenin ordan mı elimi sokayım yoksa o sivri yerin ordan mı ?
Motoru çalıştırmaya gittiğimde çalıştırmadan az bişey ileri geri yaptığımda benzin depo kapağından tıss diye bi süre hava sesi geliyor bu normal mi ?
uzun süre bekliyor ve sıcakta kalıyorsa uçan benzin çıkıyordur.Demekki olması gereken delik tıkalı oynatınca kenarlardan çıkıyor gaz.
Aradığın parça nedir?
sa arkadaşlar motorun aküsü bitti 1 yıldır marşla kullanıyorum artık değiştireyim dedim de karar veremedim güncel değiştiren varmı bir de ne önerirsiniz
Ben de birkaç ay ayak marşıyla kullandıktan sonra Orbus marka bakımsız motosiklet aküsü almıştım. Çok memnunum keşke orijinal akü bozulduktan hemen sonra alsaymışım diyorum. Akü olmadan motosiklet çalıştırmaya uğraşmak eziyetmiş onu anladım...
Arkadaşlar iyi bayramlar. Motosikletimin devir saati bozuldu, değiştirmek istiyorum, komple saat mi değişiyor yoksa devir saatinin teli mi değişiyor, bilgisi olan veya daha önce başına gelen var mı?
Arkadaşlar iyi bayramlar. Motosikletimin devir saati bozuldu, değiştirmek istiyorum, komple saat mi değişiyor yoksa devir saatinin teli mi değişiyor, bilgisi olan veya daha önce başına gelen var mı?
ben hiç bir zaman 500 km gidemedim tam depoyla 385 425 arası değişti benimki 2014 seriyer adana shell 12,230 lt alınan litresi: 6,32 toplam fiyat :77,29 tl
aldıgım km:5371
bittigi km:5865
gittigi km:494
yedege düştüm !!!!
494/12=41,1 km
1 liter ile :41,1 km gittim.
yedek kç litre bilmiyorum arkaya 1 litre benzinle geziyom bakalım
2007 yamaha ybr 125