14-43 daha ideal olur 15-45 olunca tork daha fazla dusuyor benimki 2004 model 15-45 taktim dik bayirlarda 4de cikiyorum uzun yolda 6bin devirde 80 ile gidiyorum daha sessiz ilerliyorum boylelikle , yakit tuketimi ayni.
tek ampul uzerinden uzun ve kisa dir zaten farin icine bakinca tek ampul görürsün ampulun soketi h4 tur herhangi h4 ampul takabilirsinarkadaşlar motosikletimin uzun farı kesti kısa yanıyor ama uzunlarda yanma yok uzun farı ayrı mı yoksa tek ampul üstünden mi oluyor bilen var mı acaba uzunları değiştiren oldu mu hiç
Bizim ESD ampulleri 35+35W.
Peki, şu markanın aydınlatması daha iyi dediğiniz marka var mı? Denediğiniz.
Bende de kısa gitti.
Çamurluk kaldırınca amortisör keçelerine pislik gelmesin diye amortisör körüğü aldım (7,5TL). yamaha logosu altında ve sinyal üzerinde sağ ve sol taraf olmak üzere motosiklete önden arkaya doğru paralel vidalar var, bunları gevşetip on tekerle beraber asılıp körükleri takıp geriye takıp vidaları sıksam olur mu? yoksa iş böyle basit değil de amortisör içinden yaylar fırlama durumu oluşabilir mi?
Tamirciye mi yaptırayım yoksa, elimden böyle işler gelir ama hiç yapmadığım için bilemiyorum. Şimdilik risk almadım körüğü boyluca yarıp geçirdim ve alt ve üst kısımlarıdan klipsledim, iş görüyor. Fakat yeni körük alsam usulünce kendim yapabilir miyim.Tamirciye götür getir kendi işlerinden kal oda sıkıntı, elimden geldiğince bu işleri kendim görmeye çalışıyorum.
Arkadaşlar bir de foruma pek giren yok mu bilmiyorum,yardımcı olan olursa sevinirim, internet üzerinden araştırdım, pek bir şey bulamadım.
ybr esd yakıt durumunuz nedir arkadaslar
İki kişi kullanımda 2.6 nin altına inemedim hiç ama 3 litreninde üstüne çıkmadıybr esd yakıt durumunuz nedir arkadaslar
iki kişi ile en uzun gezi ne kadardır acaba merak ettim. arkada iki kişinin kamp mazlemelri ile bidliklte çadır mat kıyafet v.s ile hiç geziye cikan oldumu acaba.İki kişi kullanımda 2.6 nin altına inemedim hiç ama 3 litreninde üstüne çıkmadı
Son depo; 2.3 lt/100 km. 12.2lt.>530 km.
Şehir içi sayılır, trafik az.
..
....
yedek depoda dagil mi acaba.
Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere ybr 125 esd motosikletimin ön çamurluğu kışın hafta sonu arazi gezisi yaparsam diye kaldırdım(çamurlukta kesme işlemleri yaparak ve yamaha logusunu tutan iki sağlam demire vidalayarak), geçen yıl motosikletimin arka tekerine kar zinciri yapıp bir kaç karlı yollarda denemede bulunmuştum hoşuma da gitmişti fakat, ön lastikte oynama ve kayma çok oluyordu. Çamurluk kaldırma sayesinde bu kış için ön tekere de kar zinciri yapma niyetindeyim.
Sizce bu çamurluk TÜV muayenesinden geçer mi?
http://imageshack.com/a/img923/3356/qwZKDC.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
http://imageshack.com/a/img924/1492/XeltnT.jpg
http://imageshack.com/a/img924/680/tFoMhd.jpg
iki kişi ile en uzun gezi ne kadardır acaba merak ettim. arkada iki kişinin kamp mazlemelri ile bidliklte çadır mat kıyafet v.s ile hiç geziye cikan oldumu acaba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
yedek depoda dagil mi acaba.