Güzel olmuş, nasıl yaptın maliyet ve yapım aşamasınından bahsedermisin?fardaki nikelajla uyumlu oldu
Güzel olmuş, nasıl yaptın maliyet ve yapım aşamasınından bahsedermisin?fardaki nikelajla uyumlu oldu
:cat: Gercekten uyumlu olmuşdeğişik bir yöntem uygulayıp.göstergenin kapağını nikelaj kaplaması yaptım.fardaki nikelajla uyumlu oldu![]()
güzel olmuş bi yakından göreyim beğenirsem banada yaparız :mrgreen: :mrgreen:ilkay2611
değişik bir yöntem uygulayıp.göstergenin kapağını nikelaj kaplaması yaptım.fardaki nikelajla uyumlu oldu![]()
güzel olmuş bi yakından göreyim beğenirsem banada yaparız :mrgreen: :mrgreen:
selam beyler kusura bakmayın damdan duser gıbı oldu ama bende forum sayedınde ybr ye asık oldum ve su anda kac para bılenınız varmı??
ilkay2611
o far yerine kare far koysaydın daha harika olurdu :queen:
ya ama şiş kötü be bu gün gittim bankaya yani geçen hafta cuma günüydü ödemem gereken zaman bu gün ödedim 2 iş günü gecktirdim diye 2 lira cezalı ödedim ben 2 lira ödedim ama 1 ay geciktirsem neler olur kim bilir bence hemen bi banka şubesine uğrabende ödemedim :mrgreen: :queen:
2007 de ancak :queen:
dip not: ya arkadaşlar benim motorun yan ayaklığı yok bu işte bi iş var ben bu şekilde teslima ldım motoru heralde söktüler serviste ilk bakım yapılırken vay şerefsizler yan ayaklığımı istiyorum!!!!
ya ama şiş kötü be bu gün gittim bankaya yani geçen hafta cuma günüydü ödemem gereken zaman bu gün ödedim 2 iş günü gecktirdim diye 2 lira cezalı ödedim ben 2 lira ödedim ama 1 ay geciktirsem neler olur kim bilir bence hemen bi banka şubesine uğra![]()
sonix
abi su eksoz falan nikelaji nasil bu kadar parlak tutuyorsun ? cok merak ediyorum helal sana!
birde sonix
o artcinin tutma yerleri varya seninki siyah tek parca ,, iste onu nereden temin ettintakip cikarmasi kolaymi acaba ben cantayida kullaniyorum ama bazen o aksami degistirip gezmekte cazip geldi ..![]()