Merhabalar arkadaslar motorsikletime h4 8000 k xenon buldum esten dostan birinden ampul birinden balast sonra oturduk arkadasimla konustuk ledmi alsak dedik siparisi gectim bugun kendine almis bulunmus yarin kargom geliyor bende h4 led ampul aldim 1 takim 2 adet 36 watt 8000 lumen otekini parasini verip alirim yedek dursun dedi bende almissin vermiyim hic dedim yarin gelince montajini yapicam tabi bi iki mide bulandiran sorunumda var siperlik cami yamuk gibi geliyor kadrana gore bakinda sol tarafa parmagim az saga daha cok giriyor servisle konustum baktiricam o arada takarim ampulu
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:42 ----------
72 watt bunlar bende cok arastirdim aliexpress ten 35 alicaksiniz siz bizim farlarimiz 35 lik aksi halde far anahtari tesisati aku zarara ugrar
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:47 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:42 ----------
72 watt bunlar bende cok arastirdim aliexpress ten 35 alicaksiniz siz bizim farlarimiz 35 lik aksi halde far anahtari tesisati aku zarara ugrar
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:47 ----------
Son düzenleme: