yıllardır 15-50 kullanırım bir sıkıntısını görmedim. sadece kış aylarında 10- 40 kullanırım.
vizkozite ve sıcaklık çizelgesine bakınca 0 dereceye kadar 15 kullanılır görünüyor.
http://i41.tinypic.com/verpme.jpg[/QUOTE]
Tamam o zamn 15 50 alayım bende sağolsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
Motorun üzerindeki lastiklere bak tubeless yazıyorsa yenisinide tubeless al ama 178 liralık olan lastikler eski tarihli. Diye biliyorum yerinde olsam yeni tarihli alırdımBugün bi internet sitesinde metzeler me 22 lastik buldum çifti 178 ama lastik tubeless diyor yani bunu mu almalıyız yoksa iç lastikli bir model mı bulmamız gerek bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim doğru lastik midir alayım mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Uzaktan doğru tespitte bulunmak zor. Bir şey diyemiyorum o yüzden. 5 km de akü yeterli şarjı etmeyebilirHocam motor böyle yaptığı için hep jikle açık gidiyorum o da 3 bin devirde bazen sabitleniyor. Kışın aküyü sökmemiştim, sabahları zor çalışıyor. Hergün 3-5 km yol yapıyorum bu şarj olması için yeterli gelmesi gerekmiyor muydu?