benim gibi servise gitmekten hoşlanmayanlar için servis bakım tablosu. hangi kilometrede ne yapmanız gerek öğrenebilirsiniz.
not: tablo kendi imalatım olduğu için ufak tefek yazım hataları mevcut. idare edin artık
arkadaşlar merhaba ben geçen hafta sıfır kilometre bi ybr aldım.Bunun rodaj devri ortalama ne zaman biter ve nasıl açmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. motosikletin çok güzel olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.sürüşü çok güzel gayet dengeli ve ufak tefek hataları kabullenebiliyor.gerçekten güzel
godfather hayırlı olsun
ben istanbuldayım bendede siyah var karşılaşırız biyerde umarım..F.A.G. arkadaşım tablo için çok ama çok sağol ben 5000 km deki motorumu artık servise sokmama kararı aldım ilk yağımı ve bujimi geçen değiştirdim.Sadece hava filtresini temizlemek kaldı..
muahaha sağokl bunuda acı bir tecrübe ile öğrendim zatengodfather bu ne hız??:queen: motorun hayırlı olsun!! kazan geçmiş olsun. yalnız en azından şu arka lastiklerinizi bir an önce değiştirin.ıslak zeminde yol tutuşu yok oluyo resmen.arka lastiği geniş bi duro modeli takmıştım ben.sırf arkayı değiştirmeniz yeterli.güzel de duruyo doğrusu:cat:
kardeş bende girdim o sınava 90 soruyu 30 dakikadan az bir sürferde yaptım soru başına 33 saniye ediyorben bu kadar hızlı öss de yapsam heralde birinci fln olurdumGençler bugün saat 11:00 da ehliyet yazılı sınavına giriyorum..... dua edin
ya arkadaşlar bir sorum olcak..
motoru boşa aldığımda yani yeşil ışık yandığında (N) debriyajı bıraktığım an beni öne atıyo motor vitesteyken bdebriyaj bırakılmış gibi...2 gündür bi kaç defa tekrarladı bu olay..nedeni ne olabilir? acaba ışıktamı problem var yoksa vitesmi geçmiyo..?
ya arkadaşlar bir sorum olcak..
motoru boşa aldığımda yani yeşil ışık yandığında (N) debriyajı bıraktığım an beni öne atıyo motor vitesteyken bdebriyaj bırakılmış gibi...2 gündür bi kaç defa tekrarladı bu olay..nedeni ne olabilir? acaba ışıktamı problem var yoksa vitesmi geçmiyo..?
bildiğiniz gibi motor yağı aynı zamanda şanzımanı da yağlıyor. muhtemelen mobil kullanıyorsunuz. aynı özellikte farklı bir marka motor yağı deneyin bende işe yaramıştı. birde en önemlisi motosiklet hala hareket halindeyken 1e geçirin. durduktan sonra geçirmek zor olur. yinede mecburen yüksek viteste durduysanız debriyajı kavrama noktasına kadar bırakın sonra tekrar sıkın geçecektir. yinede geçmezse bu hareketi bikaç kere daha tekrarlayın. yinede geçmiyosa atın o motoru artık![]()
Gençler bugün saat 11:00 da ehliyet yazılı sınavına giriyorum..... dua edin