Selamlar , bende ılk motr olarak ybr 125 esd alacagım kısmetse..
halıyle bolca vıdeo ızlıyorum yazı okuyorum,bugun denk geldıgım uzunca bır blog yazısında,2004-2012 arasındakı modellerdekı stok lastıklerın tam facıa ıken 2013 ıle bırlıkte hıssedılır derecede duzeltılgı belırtılmıs,bu konuda neler soylersınız dogrumudur?
aea ıncelemsınde 2011 model bır motoru ıncelerken oda ozellıkle cok kaydıgından bahsetmıs,2013te bahsedılen olumlu yondekı degısıklık ıcın kullanıcısı olarak neler soylersınız?
tesekkurler..
Beyler benim lastikler üzerindeki stok lastikler 2000 kmde yol tutuşu pek iyi değil. Değiştirmek istiyorum ama ileride R25 alacağımdan çokta yatırım yapmak istemiyorum maksimum 1 seneye kalmaz satarım motoru. Bana ön-arka lastik ve akü tavsiyesi yaparmısınız.
Lastik olarak ben kullandığım hakkında yorum yapayım michelin pilot street'ten çok memnunum gittiğim yollarda ve virajlarda sorun yaşamadım allaha şükür sadece soğuk havalarda ısınması biraz zaman alıyo gibi geldi bana bide ıslak zemini hiç sevmiyo benim tespitlerim.. pirelli tavsiye edenlerde olmuştu ama pilot streetten ciddi anlamda memnunum ciddi bir fark görüyorsunuz.. Akü konusunda bende değiştirmedim daha ama vakti geldi artık..
Arkadaslar tarafsızca bakarsak..
acemıye ılk motor olarak YBR 125 ESD MI ? YOKSA HONDA CB125 E mi ?
ve neden.?
tesekkurler.
merhaba ben motoru yeni aldım daha 500 kmdeyim vites geçişleri çok hoşuma gitmedi çok sert geldi bana.. acaba rodaj döneminde böylemidir ilerde açılır mı? yoksa benim müdahale etmem gereken bir durum var mı? şimdiden teşekkürler..