Merhaba arkadaşlar pazar günü izmir konak iskelede toplanıyoruz sizleride yanımızda görmekten büyük mutluluk duyarız.İyi sürüşler dilerim.
@sürgün70 ve @Yolcu0 kardeşim sizleri bekliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
..Güncel..
face gurubundada paylasmissin geziyi gordumMerhaba arkadaþlar pazar günü izmir konak iskelede toplanýyoruz sizleride yanýmýzda görmekten büyük mutluluk duyarýz.Ýyi sürüþler dilerim.
face gurubundada paylasmissin geziyi gordumMerhaba arkadaþlar pazar günü izmir konak iskelede toplanýyoruz sizleride yanýmýzda görmekten büyük mutluluk duyarýz.Ýyi sürüþler dilerim.
arkadaşlar merhabalar aranızda yeniyim çok fazla sayfa olduğu için daha önce yazılıp yazılmadığını bilmiyorum ama bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim 1 hafta arayla arkadaşımla ybr 125 esd modelini aldık bnmki 1450 kmde arkadaşımınki de 750 kmde fakat benim motorun amortisörleri onun motoruna göre aşırı sert yolda giderken sanki hiç amortisör yokmuş gibi hissettiriyor ama onda öyle bi sıkıntı yok lastik havalarını eşitledik ama yine aynı sorun ne olabilir sizce
hocam arka amortisörü dediğin şekilde yaparak en aşağı kısıma getirdim gerçekten faydası oldu çok teşekkürler fakat ön amortisör de aynı şekilde yolda giderken ufak çukurlarda bile hoplatıyor seni yayların çalıştığını görüyorum girip çıkıyor fakat dediğim gibi yay yokmuş gibi ona nasıl çözüm bulabilirim ??
hocam arka amortisörü dediğin şekilde yaparak en aşağı kısıma getirdim gerçekten faydası oldu çok teşekkürler fakat ön amortisör de aynı şekilde yolda giderken ufak çukurlarda bile hoplatıyor seni yayların çalıştığını görüyorum girip çıkıyor fakat dediğim gibi yay yokmuş gibi ona nasıl çözüm bulabilirim ??
Beyler benim ybr son hizi 90 cok zorlarsam 100 goruyor son hiz arttirmak icin kendim napabilirim gezilerde hep geride kaliyorum
Usta eli degdikten sonra bi haller oldu makinaya([/
kardesim ben de 100 gecmiyordu 2000 km servise gittim soyledim servisteki arkadas artik yavas yavas devirli kullan dedi ve ben 5000 km kadar hep devirli kullandim motoru devirli kullanman motora zarar vermez soyle izah edeyim onemli olan gazi ani bir sekilde birden bire yuklenmeden yavas yavas acacaksin zaten honda servislerinde kapida hicbir zaman gazi ani acmayin yavas yukseltin diye not yazar gazi yavas acarsan istersen 9000 rpm de vites degistir sorun olamaz eger dusuk km isen dediklerimi yap zaten ybr de hava , buji , yag haricinde bakim gerekmez bunlarda yeniyse sikinti yok benim motorun sesi bile değişti yapman gereken bunlar arkadasim
Arkadaslar tecrubesiz bir surucu olarak ilk motor ybr esd onerirmisiniz?
Esd nin olayi avantaj yada dezavantaji esdnin anlami nedir?
Son olarak misal 2-3 yasinda 15
000 km uzeride olsa temiz kullanilmis ybr alinirmi ben kac sene daha binebilirim.
Ev ve isyeri arasi kullancagim tecrubem 0
Tesekkurler.
Merhaba arkadaşlar pazar günü izmir konak iskelede toplanıyoruz sizleride yanımızda görmekten büyük mutluluk duyarız.İyi sürüşler dilerim.
@Yolcu0 bu pazar bekliyorum.:cat:
hocam yarın okul tatil olursa izmir merkeze geleceğim hayırlısıyla buluşuruz...
Sıkıntı bende mi başka birşeyde mi bilmiyorum ama heralde vardır bir hayır.Toplantıyı iptal ettik,bu pazarda yağmur var.