merhabalar arkadaşlar.kısmetse bend 15 gün içerisinde Ybr 125 Esd alıyorum 2012 model.bayi ile görüştüm 4500 TL bütün masrafları ile olacağını söyledir.İlk motorum olacak sizce seçimim nasıl ve ne önerirsiniz motor hakkında.
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:Akıl dolu bir seçim daha ne olsun :rendeer:
merhabalar arkadaşlar.kısmetse bend 15 gün içerisinde Ybr 125 Esd alıyorum 2012 model.bayi ile görüştüm 4500 TL bütün masrafları ile olacağını söyledir.İlk motorum olacak sizce seçimim nasıl ve ne önerirsiniz motor hakkında.
şu 2012 esd lerde birde karbiratör sorunu olmasa iyi olucak valla nerde okuduysam hep aynı bu sorunu az çözdük ama yakıtı etkiledi valla arkadaşlar
şu 2012 esd lerde birde karbiratör sorunu olmasa iyi olucak valla nerde okuduysam hep aynı bu sorunu az çözdük ama yakıtı etkiledi valla arkadaşlar
kardeş sorun nedir acaba ? bilgim yokta.almamam gerektiren bir sorun değildir herhalde .
yok hocam.. karburatordeki problemlerden dolayi cekiniyorum acikcasi.. surekli jikle ile calistirmak zorunda kalmak, bogulma konusu falan.
nasıl yani ? bizim yansanayi ybr lerde gündüzleri ve sabahları bile jiklesiz çalıştırıyorum motoru. bu havalara rağmen. kar yağdığı sabahlar ve ayaz sabahları hariç hiç jikle çekmedim çalıştırırken.
bide motorda 20-40 actevo kalın yağ var. yağda 2000km kullanılmış yağ.
okadar az kullanıyorumki halen soğuk sabahlarda jiklenin yerini bulmakta zorlanıyorum.
yeni ybr almayı düşünüyorum.
2012 ybr kullananlar her marşta jikle kullanıyor musunuz ?
Hocam, önceki sayfalarda bayağ muhabbeti dönmüş bu konunun..
2011-2012 (ESD) modellerde karburatörde bir takım sıkıntılar olduğu söyleniyor.
ben günde 40~50kez marşa basıyorum. hadi sabahları jikle istese bi nebze katlanırım. ama her marşta jikle isterse başedilmez onla.
evet 2012 ve 2013 model ybr sahipleri ybr nin her marşta jikle isteyip istemediği konusunda bilgi alabilirmiyiz sizden..
Hocam, önceki sayfalarda bayağ muhabbeti dönmüş bu konunun..
2011-2012 (ESD) modellerde karburatörde bir takım sıkıntılar olduğu söyleniyor.