hayırlısı olsun. yenisine oranla yüzde 30 ucuza gitmiş. yamaha honda ikinci elde havada kalmaz.
zaten yıldızın barışmamıştı o motorla. inşallah gönülden seveceğin bir motor alırsın.
tahminin ve sanırım apache rtr alacaksın![]()
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tahsin abi.
Yıldızımın barışmama sebebi sabahları jigle problemiydi. Onun harici en ufak bir problemim yoktu. Manifold'tan hava kaçırıyordu, contayı değiştirdik babamla beraber motosikleti çalıştırınca başka motosiklet sandım
Tahmin konusunda çok yanıldın abi çok
1. sebeb, 2.elinin zayıf olması.
2. sebeb, titreşim az denilsede (Sinek ufaktır miğde bulandırır misali) var işte.
3. sebeb, servis ağı.
4. sebeb, yedek parça sıkıntısı.
5. sebeb, artçı konforunun olmaması. Babamla arkadaş gibiyiz kolay kolay ayrılmayız. Bir yere giderken babam olurda derse olum bu ne lan böyle elek gibi eledin bizi arkada diye, şakayla karışıkta olsa memnun olmadığını ve rahatsız olduğunu gösterir bu duru ve bu durumdan bende memnun olmam. Hele ki bir huyum vardır. Ben motosikletin birini beğenip aşık olıyım, babamın hoşuna gitmesin nasıl oluyorsa o an bende soğuyorum o motosikletten. Önce babamın gönlüne, içine sinicek alacağımız motosiklet sonrasında benim içim rahat oluyor. Ama herşeyden önce babamın gönlü hoş, içi rahat olması lazım o motosikleti alırken
Şuanlık fuarı beklicem bakalım ne gibi süprizlerle karşılaşıcaz yada karşılaşmicaz. Ama 125cc kategorisinde motosiklet alıcak olursam ybr125 alıcam yine. Kaçarı yok. Kurtulamaz benden
125cc yada 150cc bir motosiklet kullanırken bana neler verip veremiyeceğini bilirim altımdaki aletin. Olupta dip gaz gitmen. Ya da artistlik olsun diye teker kaldırmam, niyetine bile girmem. Benim için konforu ve beni memnun etmesi önemlidir. Yamaha 125-150cc segmentinde sağlamlık olarak kendisini kanıtlamış bir makina. Büyük konuşmak gibi olmasın ama Apache'de niyetim yok. Kısmet olursa Ybr alıcam yine.
Maddi durumlar imkan verse Sym Wolf 250'yi kaçırmazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------
mavi olsada fark etmez tabi zevk meselesi ama ben siyah kanatlı görünce ne iyi ettimde aldım motorumu diyip bir kez daha seviyorum motorumu :flower:
O konuda hem fikiriz. Sade kırmızı hele sade mavi çok güzel duruyor. Kızlar bayılıyordu motosikletime. İnanın tartıştıklarını bile bilirim. Onlar tartışırken ben motosikletime baktım, kızlara baktım, helal sana be koçum kızları bile kavga ettirdin ya diyerek güldüm. Kızlar çok beğenmişti motosikletimi