abi bir şey kalmamış sayılı gün geçer hayırlı tezkereler şimdiden sana abi
günaydın millet...
mesailerden bi türlü giremiyordum.. bugün rahat bir gün çünkü 6 gün izinliyim :mrgreen:
neyle gezcek sattı pisikleti..ama gangam arasın bi telefonda kapısındayım :queen: ybr 250 kapında paşam her yere gideriko koray abi sen de mi burdaydın
maşallah 6 gün izni kaptın abi bol bol gezersin artık![]()
neyle gezcek sattı pisikleti..ama gangam arasın bi telefonda kapısındayım :queen: ybr 250 kapında paşam her yere giderik![]()
bu gün motorumla giderken köpek saldırdı. 2011km de
ybrde far ve siperlik far koruma kırıldı. derin çizikler oluştu. koruma demiri olmasa motor çöp olmuştu.koruma demiri ayagımı da korudu elimde ufak çizikler var....birde tetanoz inesi ayaktan bir kaç filim.sizler köpek saldırılarında ne gibi önlem alıyorsunuz.
öncelikle soğuk kanlı oluyoruz en önemlisi bu o kadar köpek saldırısına uğradım daha hiç biri ısıramadıbu gün motorumla giderken köpek saldırdı. 2011km de
ybrde far ve siperlik far koruma kırıldı. derin çizikler oluştu. koruma demiri olmasa motor çöp olmuştu.koruma demiri ayagımı da korudu elimde ufak çizikler var....birde tetanoz inesi ayaktan bir kaç filim.sizler köpek saldırılarında ne gibi önlem alıyorsunuz.
Köpekten kaçma, üstüne sür o kaçsın. Köpek saldırınca 1 gram yolundan sapma. Dosdoğru git. Hatta ben motoru durdurup köpeği kovalıyorum. Pitbul hariçbu gün motorumla giderken köpek saldırdı. 2011km de
o koray abi sen de mi burdaydın
maşallah 6 gün izni kaptın abi bol bol gezersin artık![]()
neyle gezcek sattı pisikleti..ama gangam arasın bi telefonda kapısındayım :queen: ybr 250 kapında paşam her yere giderik![]()
kanka gider ayak 3 modele göz koydıun gene :queen: her gün fikri değişen gangam..Senin aldığın tüm motorlar evladiyelik oluyor zatengeçmiş olsun kardeşim, köpek saldırdığı zaman ne hızını arttır nede sağa sola hamle yap.. motoru ısıracak hali yok.. en önemlisi panik yapma.. seni köpek değil, panik yere düşürdü.. tekrardan geçmiş olsun
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
vallahi motorsuz kaldık fatihim.. emirvaki yapmak için matoru sattım ama kimse yemedi.. er6 n i alamadım..
bakalım inazumayı bekliyorum.. ona bişey diyen yok.. küçük ya ondan dolayı.. suzukide biranönce getirse bizde motorlansak
eyvallah yavrum.. sezon kışa dönüyo cbf 500 fiyatları fena değil.. kanka evleniyorum bana kimse motor aldırmaz.. durum fena yani.. her kafadan bi ses var.. bu dönemde
alacağım motor heralde evladiyelik olur.. o yüzden inceeleyip sık dokuyorum.. ınazuma gelmeyecek olsaydı o zaman işim yaştı.. şimdi beni bağlayan bu motor
bende axa ya yaptırdım . baya pahalıya yaptırmısım demekki. acelem olmasa arastırırdım. gerçi plaka cıkartmadım harf grubunu begenmedıgımden bayram sonrasına bıraktım. yani sıgortada plaka yazmıyor . Acaba iptal ettirip paramıgeri alabilir miyim?Sgortayı bende 125 te 34 plaka 22 yaşındayım 120 liraya halk sigortadan zar zor yaptırdım..250 yi annemin adına yaptık plakada 77 olunca 76 liraya yaptırdık axa sigorta oldu oda nasıl sevindim nasıl sevindim tarifsiz bişeyTarfiktede saygı görüyorum 77 oo bu yalova gaymakamı diye düşünebilirler.. :queen:
Bence vermezler paranı geri alabilrisinde noter satışı yapman lazım bu seferde astarı yüzünü geçer yani..artık yapilmiş yapilmiştir..hayırlı olsun tekrardan kaç bin km oldubende axa ya yaptırdım . baya pahalıya yaptırmısım demekki. acelem olmasa arastırırdım. gerçi plaka cıkartmadım harf grubunu begenmedıgımden bayram sonrasına bıraktım. yani sıgortada plaka yazmıyor . Acaba iptal ettirip paramıgeri alabilir miyim?
bakımlı ve oynanmamış ise alınır. Ben 32 binde 2009 salcano wolf aldım. Kaç lira vercen 2006 modele?
2.000-2.500 arasi olacak büyük ihtimal peki sıfır mondial drift dqga iyi değilimidir?
ben köpek havlayarak üzerime koşunca duruyorum. Durunca oda duruyor ve arkasına bakmadan gidiyor. Tabi kuduz bir köpek olursa durmayabilirde .bu gün motorumla giderken köpek saldırdı. 2011km de
haklısın . Şuan motorum 50 km deBence vermezler paranı geri alabilrisinde noter satışı yapman lazım bu seferde astarı yüzünü geçer yani..artık yapilmiş yapilmiştir..hayırlı olsun tekrardan kaç bin km oldu![]()