Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayırlı uğurlu olsun tekrardan..Şimdi bunun pilakası koruma demiri michelin lastikleri topcase i jant şeridi tank pad i derken 5 bine gelmiştirr :)
teşekkür ederim. plaka için sabah gittim.

sigortaya 158 tl daha uygun bulurdum ama en yakın orası vardı. axa
ek 1 dosyası : 5 tl
ek 1 i uygun doldurtma :25 tl
plakayı almaya gıttım ellerindeki harf grubunu begenmedım o yuzden bayramdan sonra g grubundan almayı düşünüyorum.
fb plakayı sordum 3 bin tl bagıs karsılıgında olur dediler. bende zaten motor okadar ediyor dedim. Memur beyde sana 2 bin tl ye indiririm dedi . bende tesekkur edıp cıktım.
koruma demırıını hediye olarak aldım. yan cantalarım var şimdilik sadece kafa koruma demiri alacağım. LAstikleride belki ay başında...

saydıklarınla 5000 geçer aga:) hepsi var ise...:)

bu arada hayırlı olsun raphae1 kardeşim aramıza hoşgeldin..allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin.
amin .teşekkür ederim kardeşim hoşbulduk. dediğin gibi bi kısmı var bi kısmıda ilerleyen zamanlarda inşallah.

bugun yolda kasksız giderken polis camı actı kask tak plakana ceza yazdım dedi geçti gitti,1 saat sonrada ben kırmızı ışıkta geçtım hemen cevırdıler aynı polisler 150 tl ceza kestiler. kask cezası ne kadardır bilen varmı ? 2 kişiydik sadece bana mı yazmıslardır.kırmızı ısıkta geçtiğim için ceza makbuzunu elime verdiler,ama plakaya yazılan kask cezası eve gelirmi onu meral edıyorum bilen arkarkadaslar yardımcı olabilir mi.Suç bende polisler haklı bu arada buda bana ii oldu yediğim cezalar.ehliyet ve ruhsatta eksık yok .

motora bi haller oldu normalde 105'i geçmeyen düldül birkaç gündür düzde 120 gider oldu kesiciye 130da girerdi şimdi 135 de giriyor nedir acaba bunun sebebi ? yaptığım iki değişiklik 1. lastiklere hava bastım 2. hava filtresini yeniledim.. o_O' ( yakıt hemen hemen aynı )

motora bi haller oldu normalde 105'i geçmeyen düldül birkaç gündür düzde 120 gider oldu kesiciye 130da girerdi şimdi 135 de giriyor nedir acaba bunun sebebi ? yaptığım iki değişiklik 1. lastiklere hava bastım 2. hava filtresini yeniledim.. o_O' ( yakıt hemen hemen aynı )
Yağı eskimiştir. Yeni yağ herzaman en az 5 km kasar. Lastik ve hava filtresi de yardım etmiştir. Falan fıstık :)

teşekkür ederim. plaka için sabah gittim.

sigortaya 158 tl daha uygun bulurdum ama en yakın orası vardı. axa
ek 1 dosyası : 5 tl
ek 1 i uygun doldurtma :25 tl
plakayı almaya gıttım ellerindeki harf grubunu begenmedım o yuzden bayramdan sonra g grubundan almayı düşünüyorum.
fb plakayı sordum 3 bin tl bagıs karsılıgında olur dediler. bende zaten motor okadar ediyor dedim. Memur beyde sana 2 bin tl ye indiririm dedi . bende tesekkur edıp cıktım.
koruma demırıını hediye olarak aldım. yan cantalarım var şimdilik sadece kafa koruma demiri alacağım. LAstikleride belki ay başında...

amin .teşekkür ederim kardeşim hoşbulduk. dediğin gibi bi kısmı var bi kısmıda ilerleyen zamanlarda inşallah.
Sgortayı bende 125 te 34 plaka 22 yaşındayım 120 liraya halk sigortadan zar zor yaptırdım..250 yi annemin adına yaptık plakada 77 olunca 76 liraya yaptırdık axa sigorta oldu oda nasıl sevindim nasıl sevindim tarifsiz bişey :) Tarfiktede saygı görüyorum 77 oo bu yalova gaymakamı diye düşünebilirler.. :queen:

ben sevdim bu falan ile fıstığı :) arkadaşda dedi motor yeni açılıyodur vitesleri 10binde degiştirdiysen kesicide alışmıştır diye ki bende öyle yapıyorum..

kırmızı rakamlara sokmazsan devir saati ibresini, motorun ömrü uzuuun olur. Motorun biyere kadar açılır. Ondan sonra artık zorlamaya gerek yok. 7-8 bin max devir olarak tut. Tavsiyemdir.

F54

valla işin ilginç yanı bu aralar benim motorda sanki çok fazla yakmaya başladı... geçen kurtköyden çıktım sonlardaydı ibre, 5 liralık bezin attım dedim bu beni kadıköye kadar idare eder..

e-5 de benzin bitti... allahtan yedek depoya aldım hemen o attı beni kadıköye..birazda tam güç kullandım bastım herhalde ondan çabuk bitti... ama bitmemesi gerekiyordu... neyse..

motorumdan çok memnunum... ama herşeyin ötesinde şu yol tutuşu çok kötü... birgün harbi bir virajda kalıdırıp atacak beni...param olmadığı için lastikleri değiştiremiyorum...

bugün kardeşime motor bakmaya gidecektik..kardeşimi arkama aldım (kardeşim 80 kg ben 84 )..ikimizde ağırız bakalaım nasıl gidecek dedim... baktım motorun amortisör azıcık bir tümsek ve çukurda son haddede tak diye vuruyor böyle sanki bir anda sert bir zemine oturuyor gibi... dedim böyle olmayacak geri döndük:)

amortisör tartmadı yani.... bu ybr ler kesinlikle tek kişi randıman alınacak motorlar....arkanıza binen kişi bence çok zayıf olmalıki adam gibi gitsin:)

bugün motorumu biraz eleştireyim dedim ama sanırım beklentilerim fazla ondan:)

sonuçta limitleri olan bir motor... artık bilmiyorum ama büyük cc li bir motor ufukda görünüyor inşallah alırım... bikaçtane kafamda model var...
ben 80+120 bir günde 420 km yol yaptım yakıt fazla yaktı 100km 2.8 başka sıkıntı olmadı ama amortisörü en sert e almayı ihmal etmedim:)

bugun yolda kasksız giderken polis camı actı kask tak plakana ceza yazdım dedi geçti gitti,1 saat sonrada ben kırmızı ışıkta geçtım hemen cevırdıler aynı polisler 150 tl ceza kestiler. kask cezası ne kadardır bilen varmı ? 2 kişiydik sadece bana mı yazmıslardır.kırmızı ısıkta geçtiğim için ceza makbuzunu elime verdiler,ama plakaya yazılan kask cezası eve gelirmi onu meral edıyorum bilen arkarkadaslar yardımcı olabilir mi.Suç bende polisler haklı bu arada buda bana ii oldu yediğim cezalar.ehliyet ve ruhsatta eksık yok .

Geçmiş olsun plakaya kesilen cezalar ruhsatta geçen adrese gider sanırım 72 tl bi cezası olması lazım ayrıca direk plakaya yazıldıgı için iki kişi yada tek olman önemli değil sana tebliğ edildikten sonra 15 gün içinde ödersen %25 daha az ödersin yediğin cezaları.

Geçmiş olsun plakaya kesilen cezalar ruhsatta geçen adrese gider sanırım 72 tl bi cezası olması lazım ayrıca direk plakaya yazıldıgı için iki kişi yada tek olman önemli değil sana tebliğ edildikten sonra 15 gün içinde ödersen %25 daha az ödersin yediğin cezaları.

kırmızı ışıkta geçtiğim cezayı adrese gelir mi? Ceza makbuzunu elime verdıler.

Sgortayı bende 125 te 34 plaka 22 yaşındayım 120 liraya halk sigortadan zar zor yaptırdım..250 yi annemin adına yaptık plakada 77 olunca 76 liraya yaptırdık axa sigorta oldu oda nasıl sevindim nasıl sevindim tarifsiz bişey :) Tarfiktede saygı görüyorum 77 oo bu yalova gaymakamı diye düşünebilirler.. :queen:

yalova gaymakamıhsa.....z zuhahahahaha:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bakımlı ve oynanmamış ise alınır. Ben 32 binde 2009 salcano wolf aldım. Kaç lira vercen 2006 modele?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar