nasılsınız..........................
...YBR BU YAZ YAKAR AZ KAÇAR.........
...
ybr için söylenecek en doğru tespit......ötesi yok
ama kaliteli kaçıyo
geçen gebze dağlarında kayboldum:thumright....
ama motorum vardı altımda korkmadım...vardım sonunda kemale![]()
400 km oldu ilk başta cok ufak diyordum ama birbirimize alışıyoruz galiba
ben kappa kullanıyorum çok memnunum. tk 734 modeliYBR icin kısa mesafelerde kullanmak üzere yakıt tanki üzerine konan mıknatıslı canta tavsiyeniz var mı?
ben kappa kullanıyorum çok memnunum. tk 734 modeli
bak sana link atayım....Benim motorada uyarmı Ramço:silent: uyar dersen depoda bi yerlerde jınlun yan çanta vardı bi çift inip arıycam![]()
SCOYCO MTS81YBR icin kısa mesafelerde kullanmak üzere yakıt tanki üzerine konan mıknatıslı canta tavsiyeniz var mı?
topitop korayda vardı bi dünya para vermiş onu takana kadar kappa 26 lt çanta tak daha mantıklı istediğinde sökülenlerden
Aga sağol link atmışın tekrar (konuyu yeni açtığındada incelemiştim) inceledim ama biliyosun bizim arka demirler biraz farklı ya o açıdan demiştim olurmu deye :sunny:bak sana link atayım....
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/87818-haylaz-im-gayet-cekici-oldu.html
al incele....
aga koray motor harbiden yavru gs 1200 bi aksesuar var hayret edersin:cat:
zenon gündüz farı arka çanta depo üstü çanta navigatör 4lü vs vs yaz yaz bitmez:sunny:
aga sen 2 tane ekstra al bak neler olur nelerAga sağol link atmışın tekrar (konuyu yeni açtığındada incelemiştim) inceledim ama biliyosun bizim arka demirler biraz farklı ya o açıdan demiştim olurmu deye :sunny: