Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mıchelın sport yaş yolda iyi yol tutuyo dıye duydum ben. Yaş asfaltta yani. Tam yuvarlak lastik olduğundan virajlarda sınırsız yatma isteği oluşturuyor virajda. Bı arkadaş motor yattıkça yatıyor, buda motoru sapıtıyor gibisinden bişey yazmıştı.Şahsen denemediğim için bişey diyemiyecem. Prelli mt 65 var bende. Islakta kayıyo gibi geldı bana. Bikaç ufak yaşta hissettim. Yağmurlar bi başlasın dener, ona göre kullanırım. Başka sorunu yok prellinin.

asfaltta en iyisi mıchelin..diğer markaların içinden kış lastiğini ve toprak yol lastiği olarak kullanabileceğin modeller var tabi kı

En çok mişlen tavsiye ediliyor, alırsam mişlen alırım, başkada bir şey almam, karar veremedim alıp almamak için işte!

prellide pahalı yahu. Duro tubless dişli lastik her yola geliyo. Yaş, toprak, asfalt. Farketmiyo. Benım96 da duro, 2005 te prelli var. Ama ben duro dan memnunum. Dişli, yuvarlak lastik.

Valla benim için asvalt performansı önemli, mişlende bu işte iyi :cat:

210 lira takma dahil yani, hafta sonu servise götürcem zaten motoru orada bakarım varsa taktırırım, olmadı netten alırım taktırırım.

---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 17:30 ----------

behçet sinopta bu fiyata bulamazsın haberin olsun.

Sinop ta yoktur zaten, Samsun'a gideceğim servise orda bulabilirim, yoksa dediğim gibi netten alırım.

Feyizoğlunda havale ile 197 liraya geliyor şimdi baktım.

F54

netten alırsan en az 20 tl taktırma parası verirsin fakat takacak adama de ki bak usta eğer cant ı çizersen 5 kuruş vermem de dikkat etsin yani

netten alırsan en az 20 tl taktırma parası verirsin fakat takacak adama de ki bak usta eğer cant ı çizersen 5 kuruş vermem de dikkat etsin yani

Aynen 20 tl taktırma 10 tl d kargo olsa bana 230 tl ye gelecek bu iş, lastikçiye tembih ederim zaten, eğer iyi bir usta bulursamda jantları boyatmak istiyorum zaten, bu siyahın toz tutmazı adamı deli ediyor özellikle jantlar felaket oluyor, güzel bir sarı renge boyatmak istiyorum.

F54

o zaman da yağ sıçradığı zaman yağ lekesi olacak ve o yağı çıkarmak tozu silmekten daha zor oluyor benden demesi bence rengini hiç ellet me

Şu anda kalın yağ ile yağlıyorum zinciri ve her yağladıktan sonra janta da atıyor siliyorum leke kalmıyor, srı renkte kalmaz zaten.
Renkte iki renk vardı zaten aklımda sarı ve metal rengi, siyah motora sarı daha güzel gittiği için sarı düşünüyorum.

F54

siyah ta yağ damlası veya lekesi belli olmaz behçet eğer gri cantlı bi ybr olsaydı o zaman görürdün cbf ci arkadaşlar bile cantları siyaha boyamayı düşünüyorlar irfan abi var

Ya geçen zinciri temizledim gazyağı ile gri ön dişli muhafazası filan çok kirlenmişti, gazyağı ile gayet iyi temizlendi, ben sarı düşünüyorum zaten, bakalım ustayla konuşayım ne fiyat çekecek.
İşte siyah iyide her gün gittiğim toprak yol var, kısa mesafede olsa jantlar batıyor :pr:

Ya geçen zinciri temizledim gazyağı ile gri ön dişli muhafazası filan çok kirlenmişti, gazyağı ile gayet iyi temizlendi, ben sarı düşünüyorum zaten, bakalım ustayla konuşayım ne fiyat çekecek.
İşte siyah iyide her gün gittiğim toprak yol var, kısa mesafede olsa jantlar batıyor :pr:
toğrağım bana kalırsa hiç orjinal rengini bozma derim ama sen bilirsin varsın toz olsun orjinal olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar