durmuş nbr len topitoşuygulama çok tutar gidip ebaydan al ya da pelùşün motordan sök
kanka bende sadece 3 tane takma diş var gerisi orj:queen:sonradan yapmalar güzel olmuyor birebirini yapamiyorlar en iyisi pelùşün motorundakileri çıkarmaklen zibidi fatih
sen orijinal misin kı kanka motor orijinal olsun diyorsun
o kadar da değil oğlum evrim geçirdik kıllar falan çıktı:queen:fabrikadan çıktığın gibi yani![]()
ybrnin kmsinden korkma dostum benimkı 21 000kmde Allaha çok şükür bir anahtar değmedi yeter kı temiz kullanilmıs olsun..korayin fatihin motorları görsen kafayı yersin hele fatihte bi ybr var 10 yasinda ama kız gibi mübarekArkadaslar marmara bolgesinde 2011 ve 10000 km yi gecmemis bu forumdan temiz ybr satan varmi bu arada bursa gemlikte oturuyorm bi tane var bursada ama garantiden cikartms baska sıkıntısı yok temiz .ama alternatifler degerlendirilir.
NOT:Fiyat ozeldn bildirilirilirse sevinirm ..ve carsamba gunu alicam ins.
kanka kız gibi ama 3 üncü kocasıyım ben onun fazla hırpalamamışlar benden önce ki kocaları:thumleft:ybrnin kmsinden korkma dostum benimkı 21 000kmde Allaha çok şükür bir anahtar değmedi yeter kı temiz kullanilmıs olsun..korayin fatihin motorları görsen kafayı yersin hele fatihte bi ybr var 10 yasinda ama kız gibi mübarek