Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ee bırak 100 km de 3 litre yaksa da enjeksiyon sonra dan takmaya gelmez:mrgreen:

öğle abi benim derdim yakıtdan değil ki maksat ayrıcalığım olsun türkiyede tek olmak :p

bu arada karbüratör her zaman daha iyidir bakımı daha kolaydır ayarıda öğle

F54

ama fatih öyle diyorsunda teknoloji bence önemli eğer öyle olmasa neden ilerliyor ki teknoloji az yakıt tüketimi az gaz salımı bunlar önemli şeyler sadece bizim için değil global dünya için önemli petrol rezervleri bitince neyle gezecen motoru elle mi ittirecen:queen:
ee o zaman ne yapıyoruz tasarruf tan başke çare yok :cat:

buji takar gibi takıveririz. Sorunmu yani? :queen: bi ara ben bile niyetlenmiştim.

ama fatih öyle diyorsunda teknoloji bence önemli eğer öyle olmasa neden ilerliyor ki teknoloji az yakıt tüketimi az gaz salımı bunlar önemli şeyler sadece bizim için değil global dünya için önemli petrol rezervleri bitince neyle gezecen motoru elle mi ittirecen:queen:
ee o zaman ne yapıyoruz tasarruf tan başke çare yok :cat:

abi ben yakıt için deidim zaten iyi ayarlanmış bir karbüratör enjeksiyondan aşya kalmaz şuan uzun yolda 2,1 litreye kadar düşüyor benim motor bana yeter bile buna enjeksiyon gerek mi var şimdi :)

buji takar gibi takıveririz. Sorunmu yani? :queen: bi ara ben bile niyetlenmiştim.

:queen:

hey arkadaşlar, delileo durmuşun face de bugün doğum günü gösteriyor. Ama burda gözükmüyor. Bileniniz varmı?
Durmuş doğum günün kutlu olsun arkadaşım :rendeer:

pelùş çabuk tırt olacak da sen 70,75 devirirsin :) ama sana kara jawa yakışır yaslanınca:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar