arkadaslar ybr'mi satip yerine scarabeo alma niyetindeyim kuryelik icin, ne dersiniz?
kapakları aynı. Titan yazılı takarsan titan olur. 2001 model dahil, bu modele kadar titan ve cg 125 ler standart 11 hp, 9.8 tork. 2002 delüx 12.5 hp. 2003 ve 2006 cg 125 ler eskileriyle ayni. 11 hp, 9.8 tork. Aynı kasa depoda kocaman titan yazan 2003-2006 kasa arasındaki titan modelleri 12.5 hp, 10 kusur tork. Kafana takılan bişey varsa sor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------
arkadaşım o markayı hiç duymadım. Marka hakkında bilgi verirmisin. Yoksa nasıl kıyaslayalım?
arkadaşım o markayı hiç duymadım. Marka hakkında bilgi verirmisin. Yoksa nasıl kıyaslayalım?
Seni sevmeyen ölsün Adem yaz tabiki ya :cherry: gerçi bizdede Salcano var bizimde değil bu sayfa ama yaz genede sen :wiinkk:96 model motorumuz var. Oda ybr değil. Niye yazayım buraya durmuş?
Tekrar ediyorum beni burda istemeyenler acık açık yazsın, laf sokmasın, ona göre yazıp yazmama konusunda karar vercem.
len oğlum ybr bizim aileye dar geliyor benim acil sukıtır almam lazım geçen akşam bacanak bize geldikanuni merlin de 5 kişi:santa:ne aile baskısı oğlum. Ben hanımla hergün motorla gezeriz. Babamla koyu motor muhabeti yaparız. Onda hero honda sleek 100 cc var. 93 model. Anneme hergün bana ne zaman motor alıvecen diye başının etını yerim. Parası olsa 5 dk durmucak çenemden kurtulmak için. Sanki eksikliği var. Evin önünde 3 titan, bitanede hero honda 4 motor var. Bi ailede 4 motor kimde var? 3 ü bana bakıyo zaten :queen: uyuduysan yarın oku bu yazdıklarımı. Gezmeme kızmazlar hiç bi zaman. Oğlanı verdimmi anneme hanımla vınnn :cat:
Kesinlikle kaymco agltiy mi ne varya o motor. Scoter tip, büyük cant ve geniş tekerler. Mükemmel hız,tork ve kabiliyet. Kesinlikle o makina. 125 ve 200 lüğü var sanırsam. 125 liği bile iş görür. 2 kişiyle tek kişi rampada cbf 150 yi tokatlamıştımda aglity i bi türlü tutamamıştımlen oğlum ybr bizim aileye dar geliyor benim acil sukıtır almam lazım geçen akşam bacanak bize geldikanuni merlin de 5 kişi:santa:
biz ybr ye 3 kişi zor biniyoruz yani anlayacağın by by hepimiz by by ybr :king:
acilen 3 koltuk tek kapı sukıtır tavsiyesi bekliyorum senden![]()
Seni sevmeyen ölsün Adem yaz tabiki ya :cherry: gerçi bizdede Salcano var bizimde değil bu sayfa ama yaz genede sen :wiinkk:![]()
Bekçi gece nöbet tutar, gündüz uyur, boş vaktindede motoruna biner. Alnımıza bu yazılmış. Efem iyi geceler dicem ama sabah oldu :santa:Takma kafana kasktan gayrı bi şey efem :cat: kimsenin seni istemediği yok sadece takılıyorlar sana zannımcahade baken eyice bi uyu gali aha accıktan bende yaticen hemide döşşeği balkona serdircen yengene böönn serin serin efil efil yaticem taaa ikindiye kadar :cat:
Takma kafana kasktan gayrı bi şey efem :cat: kimsenin seni istemediği yok sadece takılıyorlar sana zannımcahade baken eyice bi uyu gali aha accıktan bende yaticen hemide döşşeği balkona serdircen yengene böönn serin serin efil efil yaticem taaa ikindiye kadar :cat:
beyler bu sabah ybr ye fren balatası taktırdım sadece ön bitmiş mübarek 23500 km dayandı keşke imkan olsa da tekrar orj takabilseydim ama malesef bekçi maaşı ile anca yan sanayinin yan sanayisini takabildik 10 cik sıkışmış:cherry:
40 tl cik fatih
Yaticem tabii serin serin efil efil ve küfül küfüll :cherry: bizim burda kar kış kıyamet varken abi bura sıcacık motorla şöle geziom böle geziom dediğin günleri unuttun herhal :king: sana o zamanda demiştim intikam soğuk yenen yemektir sizin oralara gavurucu ıscaklar geldiği zaman alırın senden bunların acısını deyeee :queen:oh maşallah serin serin yat sen biz burada yanalım sıcakta oh ne ala![]()
Nası olsa satcan demi motoru kaktır geç yan sanayi balatayı :cherry:beyler bu sabah ybr ye fren balatası taktırdım sadece ön bitmiş mübarek 23500 km dayandı keşke imkan olsa da tekrar orj takabilseydim ama malesef bekçi maaşı ile anca yan sanayinin yan sanayisini takabildik 10 cik sıkışmış:cherry:
Düşünmüş düşünmüş hatta bana bile tavsiye ediyo :cherry:hadi ben gündüzleri uyuyom. Gece calıştığım için. Siz gündüzleri napıyonuz yav? Gece ben varken daha güzel yazışmalar, paylaşımlar, muhabbetler var. Gece daha faal yani.
Fatih pelüş, kaymco aglity cty mi ne, o işi düşündünmü?