TSK Adasim ürün gelince bana da sipariş veririz
bir şey değil abi geldiğinde sana haber ederim
TSK Adasim ürün gelince bana da sipariş veririz
hayırdır bebe ne zaman bitti askerlik:queen:la bebeler alın shell atın motorunuza 6bin km keyfinize bakın ne uğraşıyorsunuz ıvır zıvır yağlarla
Tam sentetik yağ mı o yağ? Ben metrodan castrol 15w40 alıyorum yarı sentetik galiba. Geçen ay 1 litre tanesi 16 kusur tl idi, geçen gitim 11 liraya düşmüş 2 tanecik aldım.güzel performansı var yağın :cat: castrol aktevo var o çok kasıyo motoru. Onu beyenmedim.biter biter merak etme
---------- Post added at 08:42 ---------- Previous post was at 08:11 ----------
arkadaşlar internetden 62 tl ye kargoda dahil 4 litrelik 10/40 castrol motosiklet yağı aldım sizce nasıl fiyatı litresi 15,5 tl ye geliyor![]()
Tam sentetik yağ mı o yağ? Ben metrodan castrol 15w40 alıyorum yarı sentetik galiba. Geçen ay 1 litre tanesi 16 kusur tl idi, geçen gitim 11 liraya düşmüş 2 tanecik aldım.güzel performansı var yağın :cat: castrol aktevo var o çok kasıyo motoru. Onu beyenmedim.
tam sentetik yağ çok pahalı olduğundan hiç kullanmadım. Sonuçta yağ yani. Ne sıkıntı olcak? Kasmaz sentetık yağ onu soruyosan.
11 kusur liraya geçen hafta metrodan aldım. 1 litre.2 tane. Castrol 15w40. 16 kusurdu geçen ay.:santa:
pazarda yağmı satıyolar, nasıl pazarlık yapıyon? :queen:
len adem adamlar parayı yatarak kazanmıyor senin gibi heralde pazarlık yapacakpazarda yağmı satıyolar, nasıl pazarlık yapıyon? :queen:
len adem adamlar parayı yatarak kazanmıyor senin gibi heralde pazarlık yapacak
Tam sentetik yağ mı o yağ? Ben metrodan castrol 15w40 alıyorum yarı sentetik galiba. Geçen ay 1 litre tanesi 16 kusur tl idi, geçen gitim 11 liraya düşmüş 2 tanecik aldım.güzel performansı var yağın :cat: castrol aktevo var o çok kasıyo motoru. Onu beyenmedim.
tam sentetik adem abi bi sıkıntı olmaz demi ?