sağol adem abibide ybrnin düzenli bakımları 3000 km yeterli demi adem abi :queen:
1000 de yag degiş 500 de bir zinciri yagla ger.. Tozunu al benzini koyyeter
max yağ değişimini 1500 de yap geçirme. Motorun ömrü uzun olsun. Ben titanları her bin km de değiştiririm. Sonuçta 1 litre yağ.
helal adaşım bas herkeze fırçayı
bundan sonra ybr topiğinin usta başı sensin
kalfa adem abin
çırak ta izzet
ah be abicim söylüyoruz da dinleyen mi var bekçi adem bile bizi takmıyor:jocolor:
adem abinin takmaması normal sonuçda 1000-1500 km de yağ eksilten motor onun bizimki değil![]()
![]()
![]()
ben yağ konusunda yazacaklarımı yazdım. Ekleme yapmıcam. İsteyen istediği km de değiştirsin yağını. Yararınıda, zararınıda, masrafınıda ben değil, kullanıcısı çeker. Ben fikir sundum. İsteyen kabul eder, ısteyen etmez. Bunca yıllık motorcu olarak düşüncelerimi paylaştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
dur buna yazmam lazım. Ben yağ değişimine kadar 1 gr ekleme yapmam. Uzun yolda çok sıkıştırınca yapıyor eksilmeyı. Ybr yi o kadar sıksam ya krank kırar, yada kitler. Ayrıca yolda tokatladığım hemde iki kişiyle tek kişi tokatladığım ybr lere helal olsun o eksilen yağlar. :cat:
orjinaliylede çok tokatladım zamanında. 11 hp. 2002 titanlar ve üstü titanlar 12.5 hp. 10 kusur tork,Cg 125 ler standart 11 hp. 9.8 tork. Orjinali geçermi geçmezmi sende hp ve tork değerlerini yazda karşılaştıralım. 96 105 kg, 2005 model 115 kg. Bunlarıda hesapla. Ybr n kaç kg, kilo başına kaç hp düşüyor bunları hesaplayınca orjinal titanın bile ybr den güç ve tork olarak üstün olacağını göreceksin. Buralar oynanmış ybr kaynıyor. Bana hileli diyenler oynanmış ybr lere ne diyecek acaba? Titan lar ybr den güç bakımından, hız bakımından, motor dayanıklığı bakımından üstündür. Ybr nin titana göre artılarını yazayım. Titreşimsiz ve rahat . Başka artısı varsa yazın. Tel cant olayına girerseniz, alırım bi çift cbf cantı tubless takiveririm. Ön fren 2005 disk. 96 yıda diske çevirmek fazla uğraştırmaz beni. Ne artısı var şu ybr nin benim motora karsıda övüp duruyonuz şu ybr yi anlatın bakalım? Hadi çin malı kullanıyo olsam övün. Sevgiler, saygılar.
tamam abi ben bir şey demedim![]()
Boşverelim bu mevzuyu. Ben titandan memnunmuyum? Evet. Sen veya siz ybr den memnunmusunuz? Evet. O zaman hiiiç bi sıkıntı yok demektir. Gerisi teferruat :cat:tabi abi![]()
Boşverelim bu mevzuyu. Ben titandan memnunmuyum? Evet. Sen veya siz ybr den memnunmusunuz? Evet. O zaman hiiiç bi sıkıntı yok demektir. Gerisi teferruat :cat:
Boşverelim bu mevzuyu. Ben titandan memnunmuyum? Evet. Sen veya siz ybr den memnunmusunuz? Evet. O zaman hiiiç bi sıkıntı yok demektir. Gerisi teferruat :cat:
aynen abi ramazan nasıl gidiyor![]()