tavsiyeler dikkate alınmıştır. Bi tane hayabusa siparişi verilmiştir :queen:
Sizce füme motoruma ne renk jant şeridi çekiyim?
Benimde aklımdan geçen o keiti marka nasıldır kaç tane almam gerekir.sarı :cat:
Benimde aklımdan geçen o keiti marka nasıldır kaç tane almam gerekir.
hocam yağı eksik olabilir benim ybr de aynı problemi yapmıştıybr ci arkadaslar yardııııııııım s.a arkadaslar motordan anlayan arkadaslardan yardım istiyorum motorun vites dişlilerini 2 gün önce kymco bayisinde değiştirdim ancak motor viteste giderken tik tak tik tak gibi bir ses gelmeye basladı debriyaja basınca veya boştayken ses kesiliyor gittim danıştım bu ne olabilir diye zinciri kontrol ettiler sıkıntı yok sonra gerdiler ama ses kesilmedi biraz km yap alışır parçalar ses kesilir diyorlar bana pek kesilecek gibi gelmedi sanki zinciri döndüren tekli dişlide aşınma veya kırıklık var diye düşünüyorum anlayan arkadaslar yardııııım bu arada bırakmadan önce böyle bir ses yoktu ayrıca sekman piston contalar falan değişti motorun sesi %60 azaldı çekişi falan değişti sanki 200cc gibi oldu ama motoru fazla yorma diyorlar 1000 km ye kadar sizce 1000 km ye kadar beklemelimiyim gazlamak için
servisten çıkarken yağı değiştihocam yağı eksik olabilir benim ybr de aynı problemi yapmıştı
kullanan biri olarak değilde almayı düşünen biri olarak şunu söyleyebilirim kymco nun ybr ayarında bir motor kullanıyorum ybr yi aramıyor değilim:cat: vites göstergesi önemli değil bence benim motorda olmasına rağmen bakmayalı 6 oldu :bounce: parçasını en kolay bulabileceğin 125 cc lik motor ybr dir esd yi özellikle tavsiye ederim kullandım çok yakışıklı , seri ve konforlu motor :cat:Arkadaşlar foruma yeni katıldım.Merhabalar...
Şimdiye kadar hep kaçak yani hep korkuyla motosiklet kullandım çünkü ehliyetim yoktu.Ama şimdi kısmetse ehliyetimi alacağım.Emin olmamakla beraber Şubatta ehliyetimi alacağım.Şuanda
kullandığım motor zebra 90 bundan önce 2-3 motor daha kullandım zebradan önce kanuni windys125 kullandım.Şimdi Yamaha Ybr125 almaya karar verdim.Kafamdaki sorulara cevap bekliyorum...
1- Ybr nin yeni modelleri 6.aydan sonramı 1.aydan sonra mı çıkıyor yani tipi değişiyor?
2- Vites göstergesinin olmama durumu kullanıcıyı nasıl etkiliyor?
3- Kullanan arkadaşlar '' Ybr aldım keşke...... diyen yada iyiki ybr aldım .... '' diyen arkadaşların yorumlarını beklıyorum.
4- Ybr 125 ESD ne anlama geliyor?
5- Bu motoru alayım mı ??![]()
oo topitop koray nbr len
Eyvallah yunus sende saolsaolasın koray kardeş..![]()
Arkadaşlar foruma yeni katıldım.Merhabalar...
Şimdiye kadar hep kaçak yani hep korkuyla motosiklet kullandım çünkü ehliyetim yoktu.Ama şimdi kısmetse ehliyetimi alacağım.Emin olmamakla beraber Şubatta ehliyetimi alacağım.Şuanda
kullandığım motor zebra 90 bundan önce 2-3 motor daha kullandım zebradan önce kanuni windys125 kullandım.Şimdi Yamaha Ybr125 almaya karar verdim.Kafamdaki sorulara cevap bekliyorum...
1- Ybr nin yeni modelleri 6.aydan sonramı 1.aydan sonra mı çıkıyor yani tipi değişiyor?
2- Vites göstergesinin olmama durumu kullanıcıyı nasıl etkiliyor?
3- Kullanan arkadaşlar '' Ybr aldım keşke...... diyen yada iyiki ybr aldım .... '' diyen arkadaşların yorumlarını beklıyorum.
4- Ybr 125 ESD ne anlama geliyor?
5- Bu motoru alayım mı ??![]()
Çok saolasın hocam.Dayanamayıp eylülde alacam yine ehliyetsiz gezecem.Birkaç yorum daha olumlu gelirse eylülde alırım model değişşede değişmesede...
Yorumları beklıyorum...