teşekkürler. 2011 6000 kmde 3750 koymuş biri internette kaç liraya alınır sizce yorumlarınızı bekliyorum100 km de kullanmaya bağlı olarak en az 2.1 en çok ta 2.8 yakıt tüketimi var
teşekkürler. 2011 6000 kmde 3750 koymuş biri internette kaç liraya alınır sizce yorumlarınızı bekliyorum100 km de kullanmaya bağlı olarak en az 2.1 en çok ta 2.8 yakıt tüketimi var
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1944/HS1-Osram-Motosiklet-Ampulu
beyler benim karasıçana böyle lamba takmak istesem ne yapmam lazım?
Oooohhh ::huuuh:: Tatlı 6-5-4-3-1-0 ::gazla:: deyince bende bi an için sandımki ninjayı falan tokatladı herhal bunlar :queen:S.a dün gece dümdüz yolda saat 23.30 Sıraları idi ...Yanımızdan Ninja600 Lük + Bmw Enduro tipidi 1300 Lük olması lazım sanırım neyse biz ybr le gidioz yanımızdan gectiler bizde basmaya basladık işte kırmızı ısık yandı durdular arkada 15-20 araba var .. Yanda Kanuni Breton ,Biz (Ybr),Kawasaki Ninja,Bmw 1300 Lük sanırım ... 60 Saniye var basladılar gaz cekmeye bretoncu gazı cekio ,,Bmw cekio,Ninja cekio,Biz cekioz arkama dönüp baktıgımda Herkez arabanın kontagını kapatmıs Bizi izliyorlardı.. Evet Geri sayım basladı 6-5-4-3-1-0 Dedi Bretoncu kaldı bizde cıkısta önü cektik 10-12 Metre gittik indirip 2-3-4-5 Yaptık hızımız 115-120 Rahat vardı Arkadan Bi ses CuvvvvvvOda neydi dedim Ninja gecio bide aragaz ve:rio
Bmw de gitti aha dedim tokatladılar... Sonra onlar izmir yoluna gitti 2.Side İstanbul plakadı...Sorucaktım foruma üyemi deyilmi diye..
Dönüşte Biz yawas giderken ilerdeki parkta yoldan Mz gecti Refrektörlü yelegi vardı..Üstünde Mt yazıyordu sanırım göremedim tam gittik yakaladık Kırmızı ısıklarda Abimize sorucaktım ama o ara ısık yandı ve kapısmaya basladıkAbi basmadı biz gectik
![]()
yedek parça olarak kıyaslarsan ,sıfır fiyatının hayli üstünde..bazı simsarlar bu tarz motorları sıfır alıp parçalayıp satarak yolunu buluyorMotorun parasının 3/1 i egsoza mı vermişimtamamdır teşekkür ederim.
yedek parça olarak kıyaslarsan ,sıfır fiyatının hayli üstünde..bazı simsarlar bu tarz motorları sıfır alıp parçalayıp satarak yolunu buluyor
Dün gece benim motoruda götürüyorlarmış yanındakinin alarmı çalınca kaçmışlar komşular görmüş.Önlem almam lazım
zırıltı ön taraftan geliyor olabilir gösterge paneli kafa grenaji vs oralardan..1000 bakımda imama söylersin geçit bisiklettekiarkadaslar meraba ıkı sorum olucak benım motor daha 100 km de ıse gıdıp gelıyorum sadece yolda gıderken 6000 devırde 70 km hızda motor asırı bı sekılde zırıltı yapıyo sankı motor dagılacakmıs gıbı oluyo rodajda oldugu ıcın zorlamıyorumda sadece ıkı defa 70km gordum okadar vıtes 5 de bu arada bıde yakıtı sankı cok yakıyo gıbıme geldı bunlar normalmıdır arkadslar yardımcı olursanız sevınırım...
yebere ciler, s.a. Ben 5 yaşındayım. Eğliyetim var. Yebere uygunmudur acaba? :santa: