Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

as 950 değil, kor@y honda da değil. 90 model kartal L yeşil. Hemide tüplü :queen:

bütün parçaları hem ucuz hem bakkalda bile var..motor indirsen 250liraya toplarsın..bugün esdye serviste motor yaptır 1 teklik:):)

iyi akşamlar arkadaşlar.Motoruma tok sesli bir egsoz taktırmayı düşünüyorum tiger dışında önerisi olan var mı?

hacı onla mercedes komprasör tokatlamışlığım var :santa: parça bol ve ucuz. Yaptır yaptır bin. Hatta kışın kaloriferleri bile var :queen: yazın pişmiş yumurta oluyom ama içinde :sunny: motorun gözünü seveyim yazın be yav. Doğal klimalı :cat:

iyi akşamlar arkadaşlar.Motoruma tok sesli bir egsoz taktırmayı düşünüyorum tiger dışında önerisi olan var mı?

Üstünde ki egzost 1,750 TL fiyatı ve motosiklet için özelliği olan bi egzost yazık etme.. taaa gıtlaktan two brothers taksan ses alamazsın.. Unut o işi :cat:

tatlı ses veren trioval gördüm ben geçen gün kendi yaptırmis bebe:) hoşuma gitmedi değil hani :)

durmuş motorun durumune kardeşim, sattın mı? arayan var mı ? yada satmaya hala niyetlimisin

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldumm..Burda işime yarar çok şey varmış ...Motorum Yzf r 125 50.yıl..Rodajı dolmak üzere Egzos takm ak istiyorum..ne tavsiye edersiniz??

satmadım kanka motor duruyor bi sıkıntısı yok geçen gün birine küfür ettim sahibindende o yüzden üyeliğimi ıptal ettiler ben de bi ilan daha verdim motor bana ağustosa basına kadar lazım bi kaç kişi cebinde parası ile geldi opsiyonla satıs veririm dedim anlasamadık

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldumm..Burda işime yarar çok şey varmış ...Motorum Yzf r 125 50.yıl..Rodajı dolmak üzere Egzos takm ak istiyorum..ne tavsiye edersiniz??

wallahi bişyle söyleriz ama buras ybr topiği, belki çok sağlıklı fikir alamazsın.. http://www.motosiklet.net/forum/mot...ri-bilgi-paylasim-basligi-21.html#post2745410 adresine tüm sorularını sorabilirsin.. Senin motorun kullanıcı topiği verdiğim link...

---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

satmadım kanka motor duruyor bi sıkıntısı yok geçen gün birine küfür ettim sahibindende o yüzden üyeliğimi ıptal ettiler ben de bi ilan daha verdim motor bana ağustosa basına kadar lazım bi kaç kişi cebinde parası ile geldi opsiyonla satıs veririm dedim anlasamadık

hayırlısı olsun panpiş, sıkma canını... hadi ben kaçar yarın ola hayır ola... seviyoum sizleri.. müsait olduğun bi gün yanına geleyim olum... ok :bounce:

satılmasından yana sıkıntım yok motorum pırıl pırıl ben yaanlızca yatmasına kıyamam burda kapı onunde..sen dua et de uzun donem cıkmasın 1,2,3 agustos tarıhlerınde yedek subaylık sınavım var corlu da

sınavdan çakarsam kısa dönem, sınavı kazanırsam uzun dönem..dua edın de kalayım o sınavdan bebeler:)

Selamaleyküm YBR ciler nassınız bakkem :rendeer: 15 gündür tatil deydim şimdi döndüm 2250 km yol yapıvemişimm benim garagıznan :cat: hemide 2 kişi yengenizle barabar :cat: gezi konusu ve resimler p.tesi salı elinizden öper şincilik hoşçakalın :king:

mrb arklar aranıza yeni katıldım bu alet 100 kmde kaç litre yakıyor :) yada kmde kaç kuruş

F54

100 km de kullanmaya bağlı olarak en az 2.1 en çok ta 2.8 yakıt tüketimi var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar