insane' Alıntı:
Ben okula her zaman olmasa da TEM yolunu kullanarak gidiyorum. 80-90km rahat gidersin ancak TEM'deki rüzgar bazen rahatsız edici olabiliyor onu belirtmekte yarar var. Bunun dışında zaten başka bir sorunu yok günde 100-150km çok rahat yaparsın
Kardeş sağolasın bilgiler için, ybr hem ekonomik hem de ihtiyaçlarımı karşılayacak seviyede o zaman. Sanırım ilk motorum ybr olacak

.
Tornedo' Alıntı:
walla hem benzin sarfiyatı hem trafik derdine son verir.ybr güzel bir motor.yamaha sonuçta naked bir motor ama güzel.Zevk meselesi birde.GElip götürsün diyorsan mondial 150zat lar var ama tabi bu motorla alakası yok :queen: Arkadaşlar yardımcı olcaklardır.Zealsun zs200gs düşünürsen gel bizim topic e birde onu incele ilk motorun olcaksa incele ve al derim:cat:
benimde ilk motor olcak da ::blushani Görüşmek üzere...Kazasız belasız tüm arkadaşlara ii topicler
Çin mallarına karşı bende forumları okuya okuya soğukluk oluştu Tornedo, zaten dertli başım

bir de servisiyle filan uğraşmak istemiyorum.
Sana da kazasız belasız günler kardeş, umarım motorları alınca yollarda da görüşürüz...