tamamdır o iş kanka... artık kendileri yengen olur... :cherry: benim gibi yakışıklı adama kim kız vermez... orada otururken bide mete aramaz mı..bastın no ya....:queen:İyidir kanka senden nbr noldu hayırlı isleri ayarladın mı dün siteye girmedin yoksa kızı vermediler mi?
İyi yapmışsın ona.. Ne zaman islatacaz abisi ise girdin bak soz yaptın artık su mangal sözünü tutmanın tam zamanı yanında da bı küçük rakı alırsın esme de takılırız
Abisi ben bira içmiyorum bana 15 lik bile alsan yeter kendine de bira al. Ben sana haber veririm canım
elaleme lakap takacağına allahın ekmek arası hani bu hafta sonu geziyorduk 3 kağıtçı satıcı ulan bi 5 litre benzini vermemek için ne dolaplar çeviriyorsun geçen hafta yok valideye hanıma sözvermişim dedin bu haftaki bahanen neydi yok aslanım sende gözümden düştün bak gelip sökerim verdiğim camı haberin olsun haberin olmadan şok geçirirsinhahahahauyuz keçi koray
![]()
elaleme lakap takacağına allahın ekmek arası hani bu hafta sonu geziyorduk 3 kağıtçı satıcı ulan bi 5 litre benzini vermemek için ne dolaplar çeviriyorsun geçen hafta yok valideye hanıma sözvermişim dedin bu haftaki bahanen neydi yok aslanım sende gözümden düştün bak gelip sökerim verdiğim camı haberin olsun haberin olmadan şok geçirirsin
durmuş olum direk seni suriye ye savaşa gönderceklermiş. Hemde tek başına. Türkiye nin rambo su :cat: ybr yi de götür askere ::winkwink
sağir kalsa da kalmasa 110..115i görürsün korkma sağir kalmazarkadaşlar motorum şuan 2000 km ye yaklaştı . rodajda pek sıkıştırmadım şimdi sıkıştırmam gerekirmi sağır kalma gibi bi durum söz konusu olurmu yoksa bunlara gerek yokmu ?bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim :queen: