cbf nin çok ekmek yemesi lazım ybr gibi dayanıklı ve uzun ömürlü olmasına... edemediler üretimi durdu... hahahah ama ybr hala yollarda.. ve kalacak:queen:koray o ybr lerin babası cbf 150 mi? :sunny:
cbf nin çok ekmek yemesi lazım ybr gibi dayanıklı ve uzun ömürlü olmasına... edemediler üretimi durdu... hahahah ama ybr hala yollarda.. ve kalacak:queen:koray o ybr lerin babası cbf 150 mi? :sunny:
kanka bunlar zaten avrupada satılan modeller... cbf 2006 mı 2007 de mi piyasaya çıktı.. bunlar 2003-2004 kanka.... :cat:yok koray öyle demek istemedim, bunların ön kafa takımi cbf ye benzemiş demek istedim
Tatlıhız nerdesin özlettirdin kendini :queen:
bu ara bws 125 e kafayı taktım ama hayırlısı...tamam anladım. Fazer yavrusu bunlar.
olum sattığından daha ucuz bişey mi var.. askerden sonra bak o zaman panpa.. boşa masraf etme.. bundan inip çinden haz alamazsınucuz yollu 2 tekerli birseyler bakabilirım pampa
Kızlar naber
menepoza mı girdin yumurtayaş olmuş 32. o dediğinden kalmamış.
Adem sende kalmamış olabilir ama başka arkadaslar da vardır galiba çok bekar var aradayaş olmuş 32. o dediğinden kalmamış.
kanka girip çıkarken ne kadar yağ yaktı senin caçık titanevet bi ara menepoza girdim,çıktım motorla. Orası neresi laa? :queen: