Yapma be arkadaş. Öyle deme. Biz unutmadık şehitlerimizi. Kaldıki kardeşim vanda asker şuan. Kayınçomda ankarada asker. Unutulurmu hiç? Onların yeri ayrı. Biz burda vakit geçiriyoruz. Hiç kimse unutulmuş değil!siz burda laylaylom yapın 1 allahın kulu yoktu dün akşam şehitlikte !!!! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150997786388257.443589.609573256&type=3
Benim lafım istanbuldakilere başka illerle ilgili yorum yapma yetkisine sahip değilim onlar kendilerini biliyorlar..Yapma be arkadaş. Öyle deme. Biz unutmadık şehitlerimizi. Kaldıki kardeşim vanda asker şuan. Kayınçomda ankarada asker. Unutulurmu hiç? Onların yeri ayrı. Biz burda vakit geçiriyoruz. Hiç kimse unutulmuş değil!
yumuşak seker 2011 değil benim motorum seninki gibi 3buçuğa satayımlan durmuş ilanına baktım kanka.. öyle yazılır mı inek :queen: aramak isteyen adam da aramaz seni.. bide fiyat çok.. çek 3500 - 3600 e ...
hahaha len pelùş komik adamsınBen dedim abisi benim motorun üzerine 350 vereyim dedim çantasını da al dedim
hiç konuşma ihtiyar sana ulaşmak cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor..biliyon burdan başka yerde takıldığım yok gir yaz arada sırada yaniBenim lafım istanbuldakilere başka illerle ilgili yorum yapma yetkisine sahip değilim onlar kendilerini biliyorlar..
koray arka dişli, zincir koruma, beşik takozları siparişi verdim bekliyorum. Gelince değiştircem. Arka kısım komle bakıma gircek yani. Önde bi problem yok. Motor zaten zeğir. Taş gibi komprasör var. 2 ci viteste vurdurarak bile çalışmıyor. Çoğu zaman 3 te vurduruyom. Sabah işyerinden aşa goveriyomda boşta. Yoksa normalde ayaklıkla çalıştırıyom. Bu kadar komprasör var yağ nere gidiyor anlamıyorum. Şehir içi yağ yakmıyoda 400 500 km gezilerde veya uzun yolda çok eksildiyor. Ama 2 kişi 110 dan aşa düşmem. Hep dip gaz.devirli kullanım. Kartelden yağ taşıntı hortumu hava filtresine değil,aşa verilmiş. Bundan olabilirmi?
haci silindiri değişmedim. Pistonu büyüttüm sadece.
koray arka dişli, zincir koruma, beşik takozları siparişi verdim bekliyorum. Gelince değiştircem. Arka kısım komle bakıma gircek yani. Önde bi problem yok. Motor zaten zeğir. Taş gibi komprasör var. 2 ci viteste vurdurarak bile çalışmıyor. Çoğu zaman 3 te vurduruyom. Sabah işyerinden aşa goveriyomda boşta. Yoksa normalde ayaklıkla çalıştırıyom. Bu kadar komprasör var yağ nere gidiyor anlamıyorum. Şehir içi yağ yakmıyoda 400 500 km gezilerde veya uzun yolda çok eksildiyor. Ama 2 kişi 110 dan aşa düşmem. Hep dip gaz.devirli kullanım. Kartelden yağ taşıntı hortumu hava filtresine değil,aşa verilmiş. Bundan olabilirmi?
dumanmı? Ne dumanı? Yok hiç duman görmedim. Duman yok yani. Komprasörde taş. Yakmıyor bencede. Eksildiyor. Taşıntı olarak atıyor fazla devirli kullanınca.
adem abi titan böyle titan şöyle deyordun şimdide değiştirmediğin yeri kalmamış maşallah üstelik cbf ide geçmiş baksana yağ yakıyormuş bu hondaların genel sorunu galiba eksiltmek yağı![]()
![]()
![]()
duman yoksa devirden dolayı eksiltiyor.. bu her motorda vardır.. bizim motorlar ne eksiltir nede yakar ama hava filtresini 5000 de bir temizlediğimde inceden castrol 10/40 görüyorum :cat: