güzel olur fatihim ama bu hafta sonu deme sakın..abilerim nasılsınız bakalım
karadeniz turuna çıkmayı düşünüyoruz egelim43 (ahmet) abi ile giderken düzceden ağrı gidek diyoruz sahilden ağrı giderkende sizleride görsek boş olursanız nasıl olur![]()
kısmet abicim o tarihlerde işler yoğun gözükmüyor şu an umarım tanışırız...
son fitille beraber iki tane fitil olmuş oldu lastikde değiştirmelimiyim sizce? Kuşadası ve Karadeniz gezileri yani bu sezon 6-7 bin km yapmayı düşünüyorum açıkcası..Yok Ademcim suikast değilde devamlı seyahat ettiğim güzergahın üzerinde ayakkabı imalatçılarının olduğu çarşı var güzergahı değiştirmem lazım bence :mrgreen:abi sana suikast düzenlemişler :sunny: iki tane çivi?
Tekeri sökmek istemedim bu gün vakit dardı hemen ayak üstü yaptırıp geçtim bakalım artık "nerede trak orada bırak" düşüncesi içindeyim şu anahmet abi keşke fitl değilde içten yama yaptırsandın daha sağlıklı oluyor
ne kadar götüreceği konusunda bi fikrim yok
abi sen o işi ihmale alma eğer düzce zonguldak arasında yolda kalırsan vay haline en az 50km yerleşim yeri yok bu demek oluyor ki motoru 50 km çakal fatih çekecek
fitil işi biraz sakat diyorlar fitil zamanla deliği büyütüp büyük tehlikelere yol açabilirale:[/QUOT
Yani diyorusnki yamanı içten yap fitili iptal et kafan rahat olsun![]()
evet abi öyle diyorum:cat:abi sen o işi ihmale alma eğer düzce zonguldak arasında yolda kalırsan vay haline en az 50km yerleşim yeri yok bu demek oluyor ki motoru 50 km çakal fatih çekecek
fitil işi biraz sakat diyorlar fitil zamanla deliği büyütüp büyük tehlikelere yol açabilirale:[/QUOT
Yani diyorusnki yamanı içten yap fitili iptal et kafan rahat olsun![]()
sende bilirsin ki büyük delik her daim sıkıntı çıkarır:cherry:
yolun uzun her ihtimale karşı bi iç lastik yanında bulundursan iyi olur yol bu ne olacağı belli olmazYani diyorusnki yamanı içten yap fitili iptal et kafan rahat olsun![]()