Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi akşamlar beyler :)

Bu akşam size veda etmek için geldim :salut:
Hemen sevinmeyin geri geleceğim ama :queen:
Malum 7 Temmuzda kpss var ve az kaldı ve benim atanmam şart, bu nedenle son düzlükte redlayna girmem lazım :mrgreen:
Sınavdan sonra tekrar görüşmek dileğiyle :king:
Allah'a emanet olum, gelince yoklama yapacağım ha ona göre :mrgreen:
Kalın sağlıcakla :cat:

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar bişey sorucam gökanla tartışıyoz da 2012 model siyah ybr mi 2012 model füme ybr mi :) ?

inş korktuğun gibi bi zararı olmazda bu ön dişliyi artırmak yerine arka dişliyi küçültmek motor sağlığı açısından dahamı iyi dir acaba:silent:

farkeden bişey yok arkayıda değiştirsen önüde değiştirsen sonuçta motor o dişliyi çeviriyor.. bakalım pek içime sinmedi gibi hissettim.. belki değiştiririm..

İyi akşamlar beyler :)

Bu akşam size veda etmek için geldim :salut:
Hemen sevinmeyin geri geleceğim ama :queen:
Malum 7 Temmuzda kpss var ve az kaldı ve benim atanmam şart, bu nedenle son düzlükte redlayna girmem lazım :mrgreen:
Sınavdan sonra tekrar görüşmek dileğiyle :king:
Allah'a emanet olum, gelince yoklama yapacağım ha ona göre :mrgreen:
Kalın sağlıcakla :cat:

şansın bol olsun behçet..inş. istediğin şekilde olur herşey..

nası yani kanka.. anlamadım :silent:
çok düşük devir ile sürüyorsun kranga yük bindiriyorsun adamlar 10bin normal devir koymuşlar sen 5binde kullanıyon kanka..rolantiyi 1.3un altında ayarlamak motoru da 5,6bin devrin altında sürmek de kranga aşırı yük basar üstelik dengesiz basar

çok düşük devir ile sürüyorsun kranga yük bindiriyorsun adamlar 10bin normal devir koymuşlar sen 5binde kullanıyon kanka..rolantiyi 1.3un altında ayarlamak motoru da 5,6bin devrin altında sürmek de kranga aşırı yük basar üstelik dengesiz basar

kanka ben yarın orj. dişliyi takarım.. benim zaten kullanım prensibim belli.. o yüzden fazla heyecan aramaya gerek yok..

arkadaşlar cevap vercek biri yokmu :) 2012 model ybr de fümmemi siyah mı :) ?
bende füme var.. gayet yakışıklı ve şık duruyor.. siyah çok cılız kalmış..

F54

selamın aleyküm minnoşlar...
bugün 100 km yol yaptım ve aldığım 15T dişi deneme fırsatım oldu... Devir olarak çok sakin gidiyor.. sıkıntı yok..
7,000 rpm de 90 Km/s yapıyorum..Buda bana ayrı bir keyif veriyor...
4,500 Rpm de 60 Km/s buda sürekli kullandığım bi sürat.. İvmelenmesinde veya rampalarda çekişten düşmesinde bi
sıkıntı göremedim.. Yine herşey normal görünüyor.. Ama ilerleyen zamanlarda motor aksamına zarar verir mi bu bende büyük bir soru işareti olarak bekliyor..
kanka bak bana ben orj hiç şaşıyormuyum abisi böyle modifişın işleri ybr ye göre değil:farao:
ama sende de antalya hava almışlığın var suyundan içmişliğin var senin ruhun apache totoş:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar